Evet. Sanırım bios'un msi tarafından yeni bir update'e ihtiyacı var. Benim değerlerim şöyle; Boşta 47 oyunda maksimum 67 stress testinde ise 71 fanım stok soğutucu lakin şöyle bişey var 4.2 ghz alamıyorum ben. Almam için manuel oc yapmam gerekli fakat sürekli 4.2 ghz olacağından dolayı pek aklıma yatmadı bu iş (sıvı soğutmam olmadığından) ve dengeli moda alsam dahi onu geçtim high performance moduna alsam dahi sürekli 3.57 Ghz'de değer değişmiyor yani. Eğer core voltaj ayarlarını bilen, aynı işlemciden bu şekilde muzdarip olan biri var ise bana değerleri neler yapmam gerektiğini belitirler ise memnun olurum. Yukardaki yardımcı olmak amacıyla yazılmış yorumların nerdeyse hepsi bom boş. Adam bana işlemcimin sıcaklığını soruyor
Ne alaka güzel kardeşim ben sana 3.57'den yukarı çıkamıyorum diyorum sen bana sadece sıcaklık soruyorsun.
@Mr.Ace hariç ve bu arada bende boost clock hızına çıkamıyorum hocam. Manuel ayarlamam gerekiyor ve high performance moduna alsam dahi 3.57'de sabit kalıyor Clock hızı.