Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Ti Sistem Toplama

Hocam olası durumları anlatıyorum ki ben size. Olay arkadaşın bilgisayarı alması değil. Bu tarz durumlar kağıt üstünde yaşanmıyor olsa bile ikinci el pazarına girerseniz çok yaşıyorsunuz bunun gibi durumları. Bütün konuları geçtim size tek bir şeyi soruyorum o anakarta o işlemci sizce mantıklı mı? Ekran kartı işlemci olayını geçtim. Ekran kartına ileride upgrade yapıcak dersiniz geçersiniz.
Neden herkes B450 Gaming Plus gibi modellerle şartlamış kendini anlamış değilim. B450M S2H veya B450 PRO M2 MAX gibi modellere takınca ne oluyor yani? Cidden şunu açıklar mısınız? 2600 ve B450 Gaming Plus almak yerine tabi ki 3600 ve B450M S2H alırım.
Aldığınız anakart A320 sanki.

Neden herkes B450 Gaming Plus gibi modellerle şartlamış kendini. B450M S2H veya B450 PRO M2 MAX gibi modellere takınca ne oluyor yani? Cidden şunu açıklar mısınız? 2600 ve B450 Gaming Plus almak yerine tabi ki 3600 ve B450M S2H alırım.
Ryzen 5 3600 Precision Boost ile OC yapmak istese ne kadar destekleyecek S2H. İleride kendi OC yapmak istese o anakart ile nereye gidicek. Anakart sınırlandıracak bir yerlerde soğutması yetersiz gelecek. Bu konuyu benle tartışmak yerine forumda bununla ilgili tonlarca öneri konusu açıldı hepsine bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı