Ryzen 5 5600 Hepsiburada yamuk pinli işlemci geldi

AyberKondu

Decapat
Katılım
20 Şubat 2022
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi sosyaller;
Hepsiburada'dan 06.11.2023 tarihinde Ryzen 5 5600 işlemci aldım. Bugün eve geldiğimde işlemcinin kutusunu açtım kontrol ettim ama işlemcinin pinleri yamuktu, ürün kullanılmış bir üründü. Bende tekrar kutusuna koyup az önce değişim talebinde bulundum. Talebim reddedilse ne yapacağım. Ürün yorumlarında bir iki kişi gördüm fakat onlara yardımcı olmamışlar. Ürünün satıcısı da Hepsiburada.
 
Keşke ürünü açarken video kaydı alsaydınız, işiniz garanti olurdu. Kabul etmeme gibi bir hakları hiç bir türlü yok bu arada. Eğer ki reddedilirse THH'ye başvurursunuz hakkınızı ararsınız.
 
Keşke ürünü açarken video kaydı alsaydınız, işiniz garanti olurdu. Kabul etmeme gibi bir hakları hiçbir türlü yok bu arada. Eğer ki reddedilirse THH'ye başvurursunuz hakkınızı ararsınız.

Ürünün fotoğraflarını çektim 3 açıdan. Böyle bir şeyin başıma geleceğini düşünmediğim için ne yazık ki video kaydı almadım :(
 
Ben yırttım hocam.

Siz yirttiysaniz kullanılmış gelme ihtimali çok zor. Güvenlik bandı fabrikasyon bir şey, yani pin yamulmasi fabrikasyon bir olay olabilir. İșlemci ve PCB üzerinde bir leke çizik vs yoksa kullanılmış gelme ihtimali yine düşük. Degisimden gelen sıfır üründe bende de 1 tane pin yamuktu, kendim düzelttim. Pin yamulmasi teslimattayken de olabilecek bir şey. Pini üzerinde olan AMD işlemciler kutudayken o kadar da sağlam olmuyorlar. Eliniz yatkinsa yamuk pinleri düzeltin yoksa da iade etmeye çalışın. İade de olmazsa garantiye gönderin, müşteri memnuniyeti adına düzeltip geri gönderebilirler.
 
Son düzenleme:
Siz yirttiysaniz kullanılmış gelme ihtimali çok zor. Güvenlik bandı fabrikasyon bir şey, yani pin yamulmasi fabrikasyon bir olay olabilir. İșlemci ve PCB üzerinde bir leke çizik vs yoksa kullanılmış gelme ihtimali yine düşük. Degisimden gelen sıfır üründe bende de 1 tane pin yamuktu, kendim düzelttim. Pin yamulmasi teslimattayken de olabilecek bir şey. AMD işlemciler kutudayken o kadar da sağlam olmuyorlar. Eliniz yatkinsa yamuk pinleri düzeltin yoksa da iade etmeye çalışın. İade de olmazsa garantiye gönderin, müşteri memnuniyeti adına düzeltip geri gönderebilirler.

1 pin değilki hocam minimum 20 tane pinin ucu yamuktu.
 

Geri
Yukarı