70 olması lazım, nedense valorantta gpu ve cpu kullanımı az, herşey ultrada.Kullanım olarak en çok yüzde kaçta 60 gördünüz?
70 olması lazım, nedense valorantta gpu ve cpu kullanımı az, herşey ultrada.Kullanım olarak en çok yüzde kaçta 60 gördünüz?
Valoranta her zamanki durum. Sistemi daha çok zorlayacak başka bi oyunda test yapın yada direk stress testine sokun. (Min 10dk pc restart atmazsa yüksek sıcaklıktan dolayı) 2-3 dk lik testler bir şey ifade etmez70 olması lazım, nedense valorantta gpu ve cpu kullanımı az, herşey ultrada.
Tamam yapıyorum.Valoranta her zamanki durum. Sistemi daha çok zorlayacak başka bi oyunda test yapın yada direk stress testine sokun. (Min 10dk pc restart atmazsa yüksek sıcaklıktan dolayı) 2-3 dk lik testler bir şey ifade etmez
Fan ayarlarını değiştirdikten sonra mı testi yapmaya başladın yoksa fan hala otomatikte mi?Tamam yapıyorum.
%100 kullanımda 60 dereceden daha çıkmadı.
Fan otomatikte hatta biraz abarttım 12 thread largeda çalıştırdım neyse ki mavi ekran yemedimFan ayarlarını değiştirdikten sonra mı testi yapmaya başladın yoksa fan hala otomatikte mi?
Hangi programla test ediyorsun?Fan otomatikte hatta biraz abarrtım 12 thread largeda çalıştırdım neyse ki mavi ekran yemedim
Evet OCCT.Hangi programla test ediyorsun?
OCCT'mi?
Eğer sıcaklıkar testin sonuna kadar böyle giderse hiçbir sorun yok demektir.Evet OCCT.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.