Ryzen 7 1700 sistem toplama

Laniakeea

Kilopat
Daha fazla  
Direkt konuya gireyim, bu bilgisayarda %50 oyun oynanacak %50 render yapılacak. Karne indiriminden fırsat babama aşağıdaki sistemi aldırmayı planlıyorum :D
hb2.PNG

Taksitle ayda 570 TL'ye falan denk geliyor. Sistem dengesiz, evet biliyorum. 3500'e Ryzen 7 ile GTX 1060 ancak böyle giriyor. Önerilerinizi yazın hemen söyleyeceğim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri 16 GB yapman daha iyi olur, yüksek frekanslı RAM de Ryzen işlemcilerin performansını artırıyor. Diğer bileşenler güzel. RX 500 serisi stoklarda olmadığı için ekran kartı tercihine karışmıyorum, 6 GB modeline bütçen yetmediyse 3 GB 1060 almaktan başka çaren yok.

r7 1700 almaktansa r5 1600 almak çok daha mantıklı ben 1800x bile kullandım eğer çok çok abaartılı grafik tasarım işlerin yoksa oyun amaçlı topluyorsan 1700 e vereceğin parayla 16 gb ram alırsın. ssd yi yükseltebilirsin hatta

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı