S10 güç tuşunda oynama

@Qertzy bir sorum olacak, Windows XP kullanmak nasıl bir duygu 2019 yılında ?
Telefondan bağlanıyorum sadece xp ne alaka anlamadım.
S10'da nasıl bir güç tuşu var bilmiyorum ama oynamaz normal bir akıllı telefonda (dediğime bakmayın benim telefonun ses kısma tuşu fıldır fıldır :) ).
S10e yanlış yazmışım.
Normal. Aldığımdan beri bende de öyle. S10e kullanıyorum.
Bende öyle düşünüyordum ama samsung desteğe yazınca oynamaması gerek diye cevap aldım.
Başka kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Son düzenleme:
Telefondan bağlanıyorum sadece xp ne alaka anlamadım.
Adsız.png

Kendi isminin altına bak.

Eğer sallanma çok büyük değilse dert etmeyin. Eğer içiniz rahat etmiyorsa bir samsung bayine gidip sorabilirsiniz bir sıkıntı çıkar mı diye.

Eğer sallanma çok büyük değilse dert etmeyin. Eğer içiniz rahat etmiyorsa bir samsung bayine gidip sorabilirsiniz bir sıkıntı çıkar mı diye.
Büyük değil o içine girmesi için ayrılan milim bile olmayan yerde kıpırdıyor hafiften gözle çok dikkatli bakınca belli oluyor.
Yani ele hissi geliyor ama çok dikkatli bakınca gözüküyor.
Sizdede mi öyle?

Asıl korkum su geçirmesi o taraftan yoksa umrumda olmazdı.

Son düzenleme:
Büyük değil o içine girmesi için ayrılan milim bile olmayan yerde kıpırdıyor hafiften gözle çok dikkatli bakınca belli oluyor.
Yani ele hissi geliyor ama çok dikkatli bakınca gözüküyor.
Sizdede mi öyle?
Kutudan bu şekilde çıktı bana. Bir nedeni vardır diyerek hiç sorgulamadım. İkimzde de aynı derecede sallandığına göre bir sorun olmaz bence. 6 aydır kullanıyorum. Yinede ne desem rahatlamayacak gibisiniz. Bir samsung yetkilisiyle konuşun isterseniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı