S10+ vs P30 Pro

İphondan samsung galaxy s8 geçmiştim bende 3 yıldır kullanıyorum.Herşeyi ile çok sevdiğim bi telefon bende bundan sonraki telefonum samsung olur diye düşünüyordum fakat en hassas olduğum ve okadar dikkat ettiğim halde ekran yanığı oluştu.Super amelod kullanan arkadaşlar whatsapın şu resimde göstermiş olduğum kısmının geldiği yere beyaz bir ekran görüntüsünde baksınlar çoğunda telefon,kamera ve 3 nokta işareti farkedilecektir edilmiyorsa şanslısınız 4d52da4e-9112-4ae5-ac98-d4a6300dddd3.jpg .Telefonuna baktığım bir çok arkadaşımda bu sorun mevcut maalesef.Eğer başınıza böyle birşey gelirse ve takıntılıysanız samsung üzebilir.Böyle bir sorun yaşamassanız şahsi fikrim s10 çok çok iyi bir telefon.

Son düzenleme:
Rom kernel atmayi anlamıyorum. Hangi cihaz artık o kadar uzun süre kullanılıyor? Doğur bir karar değil. Cihazın bütün işlevselliği ve güvenliği riske giriyor.

Huaweinin bence biraz daha zamanı var, tam hamlaşamadı. Yazılım olayını oturturlarsa al derim. Bu ikili arasından s10+ al derim ama benim bu bütçeyle tercihim iphone x olurdu. Face id ile de işim olmaz diyorsan 6k’ya 8plus alabilirsin 5kda cebinde kalır.

Herkese çok teşekkürler yorumlarınız için. Samsung da tek çekincem var oda 9820. Başka hiçbir önyargım yok stereo hoparlör 3.5mm dynamic amoled hepsi samsung seçmem için sebep. Ama adi herifler sd göndermiyor buraya ve ulaşmam zor bir sd soc li s10plus a.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı