S20 FE kamerası vs iPhone 7 Plus kamerası

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 7 Plus'tan S20FE'ye yeni geçmiş birisi olarak soruyorum.

Sizce hangisinin kamerası daha guzel? iPhone 7 Plus daha net gibi geliyor nedense. Bir de Instagram'ya hikaye atınca S20 FE ile görüntü aşırı derecede bozuluyor. Çözümü var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizce hangisinin kamerası daha guzel? iPhone 7 Plus daha net gibi geliyor nedense. Bir de Instagram'ya hikaye atınca S20 FE ile görüntü aşırı derecede bozuluyor. Çözümü var mıdır acaba?

Hocam maalesef Android cihazlarda Instagram'a fotoğraf yüklerken kalite düşürüyor şu zamana kadar da çözen birine denk gelmedim.

iPhone sosyal medya konusunda baya iyi anlaşmalar ve geliştirmeler yapıyor. Android tarafında da var fakat iPhone kadar iyi değil. Bu sorunu Android 13 ve 14 ile çözeceklerini düşünüyorum. Bu arada bende S21 FE kullanıyorum YouTube videolarından izlediğim ve gördüğüm kadarıyla iPhone 13'e kadar yarışıyor kamera ile. Hatta neredeyse birbirlerine çok yakın.

iPhone sosyal medya konusunda bayağı iyi anlaşmalar ve geliştirmeler yapıyor. Android tarafında da var fakat iPhone kadar iyi değil. Bu sorunu Android 13 ve 14 ile çözeceklerini düşünüyorum. Bu arada bende S21 FE kullanıyorum YouTube videolarından izlediğim ve gördüğüm kadarıyla iPhone 13'e kadar yarışıyor kamera ile. Hatta neredeyse birbirlerine çok yakın.

Dostum Android 13 de çözülüceğini soylemissin kesin midir bu yama notlarına baktım goremedim oyle bir şey bir de Android 14 ne zaman geliyor.

İşin ucuna sosyal medya girdiği zaman iPhone fotoğraf ya da video fark etmez en iyi kaliteyi sunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı