S22 alınmalı mı?

Arkadaşlar merhaba,

Yarın S22 alacağım. Aynı fiyat denginde önerebileceğiniz daha iyi cihaz var mıdır?

S22 hakkında batarya hakkında çok kötü duyumlar aldım, kullanan arkadaşlar hala bu sorun var mı?

Yardımcı olabilir misiniz?

İyi Sosyaller.
Batarya harici memnun edebilir.
 
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için peki bu telefonu çok kaba göstermeyecek kılıf önerin var mıdır malum Türkiye şartları kılıfsız kullanmamak lazım.

Hocam nasıl buldunuz telefonu ben de yeni bir telefon almayı düşünüyorum S22'yi mağazada dendiğimde çok beğenmiştim ancak batarya konusunda endişeliyim.
 
Arkadaşlar merhaba,

Yarın S22 alacağım. Aynı fiyat denginde önerebileceğiniz daha iyi cihaz var mıdır?

S22 hakkında batarya hakkında çok kötü duyumlar aldım, kullanan arkadaşlar hala bu sorun var mı?

Yardımcı olabilir misiniz?

İyi sosyaller.

Batarya sorun değilse alınır.

Batarya haricinde her anlam da iPhone 13 düzeyinde olan bir model, amiral gemisi prestiji yaşamak istiyorsan mutlaka al. S21 FE modeli fiyat performans açısından daha mantıklı.

Batarya ve sosyal medya video performansı dışında S22 genel olarak iPhone 13'ten daha iyi bir cihaz. S22 mi 13 Pro mu? Bu tartışılır ama 13 le S22'yi kıyaslama derim.
 
Hocam nasıl buldunuz telefonu ben de yeni bir telefon almayı düşünüyorum S22'yi mağazada dendiğimde çok beğenmiştim ancak batarya konusunda endişeliyim.

Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. Ben çok çok çok beğendim cihazı gerek Premium hissiyatı gerek ekranı olsun kamerasına değinmeye bile gerek yok aşırı kaliteli kısaca tavsiye ederim ısınma sorunu falanda yaşamadım sadece uzun süre kamerayla uğraşırsam biraz ısındı o kadar onun dışında 10 numara cihaz AMA bataryasını bilerek alın güç tasarrufu kapalı 120Hz de ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum ben bu size yeterliyse veya akşama doğru süper hızlı şarj desteği olan bir powerbankle yarım saat şarja takmak problem değilse bu fiyat segmentinde rakipsiz olduğuna inanıyorum ( oyun oynamayanlar için).
 
Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. Ben çok çok çok beğendim cihazı gerek Premium hissiyatı gerek ekranı olsun kamerasına değinmeye bile gerek yok aşırı kaliteli kısaca tavsiye ederim ısınma sorunu falanda yaşamadım sadece uzun süre kamerayla uğraşırsam biraz ısındı o kadar onun dışında 10 numara cihaz ama bataryasını bilerek alın güç tasarrufu kapalı 120Hz de ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum ben bu size yeterliyse veya akşama doğru süper hızlı şarj desteği olan bir powerbankle yarım saat şarja takmak problem değilse bu fiyat segmentinde rakipsiz olduğuna inanıyorum ( oyun oynamayanlar için).

Yok hocam ne kusuru, cevabınız için teşekkür ederim çok yardımcı oldu bir de şarj aleti konusunu soracaktim malum kutu içerisinden çıkmıyor siz nereden aldınız acaba? İnternetten bakıyorum ama orijinalliğine güvenemedim çoğu satıcının.
 
Yok hocam ne kusuru, cevabınız için teşekkür ederim çok yardımcı oldu bir de şarj aleti konusunu soracaktim malum kutu içerisinden çıkmıyor siz nereden aldınız? Acaba? İnternetten bakıyorum ama orijinalliğine güvenemedim çoğu satıcının.

Hocam ben çalınan S20 FE'min şarj aletini kullanıyorum ama Samsung'un kendi sitesinden alabilirsiniz 25W destekli adaptörü başka sitelerde de orijinali vardır illaki ama risk almaya gerek yok bence.
Samsung EP-TA800N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) buyurun linki.
 
Bataryası çok uzun süre gitmese de yanında ufak bir powerbank taşımak işini görecektir. Günde yaklaşık 4-5 saat gidiyor bataryası. Ekranı 120 Hz'de kullanıyorum ve güç tasarrufu kapalı şekilde. Telefon aldım bir de güç tasarrufunda kullanıp performansını mı azaltalım. Sonuna kadar kullanıyorum telefonu ve şarjı azalınca da powerbanke takıyorum. Telefon 25W süper hızlı şarjı desteklediğinden ötürü 25W verebilen bir powerbank alırsanız eğer yarım saatte telefonun şarjınun yarısından fazlası doluyor. Kendi kullandığım powerbank Xiaomi 10000 mAh Mi 3 Ultra Compact. İndirimlerde 300 TL civarı fiyatlara düşüyor. Yine 10000 mAh olan powerbanklar 200 TL altına bile düşebiliyor ama dediğim gibi hızlı şarj için böyle yüksek modeller almanızı öneririm (Hatta önerdiğim model boyut olarak da küçük ve taşınabilirliği kolay). Dışarıdayken powerbankle sadece tek sefer şarj etmem yetiyor. Manavgat gezimde bol bol fotoğraf ve video çekmiştim ve beni asla yarı yolda bırakmadı. Yani telefonu alacaksan kesinlikle bir powerbank taşıman gerekir diyebilirim.
Telefondan oyun falan oynuyor musun? Youtube testlerine baktığımda 7.5 saat gittiğini görüyorum ben.
 

Geri
Yukarı