Arkadaşların dediği gibi yapın bence. S23 serisinin lansmanını bekleyin, yeni seri çıkınca belki S22 serisinin fiyatlarında düşüş olur tabii bu ülkede ne kadar ihtimali varsa. S22 Ultra'da kararlıysanız sizi üzmeyecek bir cihaz olduğunu söyleyebilirim 2027 yılına kadar güncelleme ve Android 16 desteği alacak bir cihaz. S23 muhtemelen Android 18'e kadar destek alacaktır.
50k falan olursa alabilecek durumda olduğunu zannetmiyorum.Sanırım S22'deki SD 8 GEN 1 SoC'da Samsung'un kendi ürettiği çip var diye biliyorum, TSMC çipli SD'ye göre performansı daha düşük. S23'te TSMC çipi kullanılacak diye biliyorum, S23'ü bekleyebilirsiniz.
8 Gen 1 TSMC üretimi yok. 8 Gen 1+ işlemcisi TSMC üretimi. SD 8 Gen 2 modellerinde de Samsung ve TSMC modelleri var. S23 serisinde OC'lu Samsung üretimi 8 Gen 2 mevcut.Sanırım S22'deki SD 8 GEN 1 SoC'da Samsung'un kendi ürettiği çip var diye biliyorum, TSMC çipli SD'ye göre performansı daha düşük.
O halde S22 Ultra alınabilir hocam. S23 Ultra 40.000-45.000₺ civarı olur bence.Babam çok fazla telefon kullanıyor ve yavaşlamasından şikâyetçi. Gecen gun WhatsApp'ta toplu mesaj atarken 5dk bekledi. Böyle olayların olmaması gerekiyor.
Ucuzlayacağını düşünmüyorum yenisi çıkınca, çünkü o olaylar eskidendi artık ucuzlamıyor.
50k falan olursa alabilecek durumda olduğunu zannetmiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Babama telefon bakıyoruz şimdi ki telefonu 8 GB RAM'li Redmi Note10 Pro ama artık donmaya kasmaya başladı WhatsApp'ta özellikle. Babam işi gereği cok fazla telefonla görüşüyor, WhatsApp'ta şu an 20.000+ mesajı falan var o kadar önemli yani. Donmayacak, kasmayacak maillerini vb kontrol edebileceği amiral gemisi bir telefon gerekiyor. Aklımda S22 Ultra var ama sizlere de sormak istedim. iPhone ve Xiaomi tercihi değil ona göre degerlendirirseniz sevinirim.
Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Yeni çıkan IPhone'lara rakip bir telefon diye biliyorum şahsen ben iPhone seçerdim fakat istemiyorsanız mantıklı bir telefon.
Android için Samsung zaten.Aynen sanırım çok fazla bir seçenek yok. Teşekkürler.
Benim babam da alıştığını söylemişti. Zorlayıp iPhone 7 aldırmıştım zamanında. Şuan bile iyi durumda.Ben kendim iPhone kullanıyorum fakat babam Android'e yıllardır alıştı, bir de gözlerinden rahatsız büyütmesi falan daha zor IPhone'da o yüzden Samsung istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.