Mobil veri açık parlaklık arşta, normal değil mi? o parlaklıkta kullanan kaç kişi var gerçekten, onun dışında İphone 13 testi de yapmış bu arkadaş ve ne olay ise İphone 13 ekran parlaklığı çok düşük hem de çok, nedir bu Apple sevdası arkadaş tamam yazılımı güzel iyi hoşta adaletli olun azıcık ya.
Adaleti karşılaştırma yapmıyorlar ve arkadaşlar da o adaletli karşılaştırma yapmayan adamların videosunu atıyor buraya, Wifi'de 7 saat gidiyor şarjı s22'nin hadi mobil veride taş çatlasın 6 saatten aşağı gitmez, ancak arkadaşlar bunu anlamamak için kendini zorluyor sanırım.Teşekkür ederim 21 Plus cihazına 19k verdikten sonra az daha arttırır iPhone 12 alırım daha mantıklı bence. S22 ekranı benim için çok sorun değil şu anki cihazım 6.3 inç olsa gerek ona yakın bir boyutu varsa yeter bana. Son olarak ben de Android tarafında Samsung dışı cihaz almak istemiyorum hem alışkın değilim hem de Samsung'un cihazlarını daha çok beğeniyorum. S22 veya S21 düşünebilirim ama S23 de çıkıyormuş onu da beklemek lazım.