S23 128 GB vs 256 GB

128 almak kötü oluyor. Çünkü 100gb doluyor 2-3 aylık kullanımda ve yavaşlıyor hissettiriyor. Bende 128 almıştım Google Drive aldım tüm videolar fotoğraflar orada ama hala 90gb alanım dolu.

Gerçekten gündelik kullanımda keşke diyor musunuz diyorsanız hangi durumlarda?

Beni çok zor duruma sokar S23ü de gerçekten kendimi zorlayarak alıyorum buna bile şükür ediyorum diyebilirim.
Ben birkaç ay önce S23 almayı düşünüyordum ve 256 GB alacaktım çünkü çoğu kişi fiyat farkına değer diyordu ama şuan S24 FE çıktı ve kalın çerçeveleri saymazsak işlemcisi, boyutu ve bataryası S23'den daha iyi. S23'ün kamerası ve çerçeveleri daha iyi o kadar.

Satıcı N11 üzerinden BittiBitiyor imiş. Güvenilir midir sizce?

Ben birkaç ay önce S23 almayı düşünüyordum ve 256 GB alacaktım çünkü çoğu kişi fiyat farkına değer diyordu ama şu an S24 FE çıktı ve kalın çerçeveleri saymazsak işlemcisi, boyutu ve bataryası S23'ten daha iyi. S23'ün kamerası ve çerçeveleri daha iyi o kadar.

S24 FE büyük ekrana sahip bunu istemiyorum 6Sten geçeceğim telefona ve elim küçül telefona alıştı o yüzden S23 almaya karar verdim S24 FEden vazgeçtim.

Tablet var nasıl olsa, 128 yeter dedim. Pişman oldum.
Hocam 2 telefonum var.

Bir tanesi iş telefonum 64 GB, günde 100+ önemli fotoğraf, 30+ karma PDF dosyası ve 10+ video alıyor ve 1 yıldır yedekleme yapmadığım halde 60 GB dolu ama işin komik kısmı 18 GB boyutunda cebimde bir video çekmiş(4K çekince doğal olarak bir süre sonra ciddi bir ısıya ulaştı ve canım yandı, cebimden çıkarttım ve şakasız dondurucuda 3 dakika beklettim. Videonun galeriye düşmesi belki 1 saat sürmüştür.).

Diğeri şahsi telefonum ve 128 GB, günlük onlarca Whatsapp verileri ve indirip bir daha girmediğim onlarca oyuna rağmen 59 GB yer doldurabilmişim.

Satıcı N11 üzerinden BittiBitiyor imiş. Güvenilir midir sizce?

S24 FE büyük ekrana sahip bunu istemiyorum 6Sten geçeceğim telefona ve elim küçül telefona alıştı o yüzden S23 almaya karar verdim S24 FEden vazgeçtim.
Hocam küçük ekrana alıştığınız gibi büyük ekrana da alışırsınız ben de S23 alacaktım ama sanırım S24 FE daha mantıklı bir seçenek. 7 yıl güncelleme de alacak fiyatına göre çok iyi bence birdaha düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı