S23 256 GB vs S24 128 GB

Fidias

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I3 12100f
Asus dual rtx 2060 oc
...
Herkese merhaba, arkadaşlar, bu hafta içinde telefon alacağım umarım.
S23 256 GB 32 bin TL'ye hazır var. S24 ise 128 GB ve Amazon'dan sipariş vereceğim.
Şimdi normalde 128 GB bana yeter fakat UFS 4.0 ve 3.1 gibi teknoloji farkı kafamı karıştırıyor. Ayrıca snapdragon işlemcinin daha verimli çalıştığına dair söylentiler var.
Bu işi bilen biri bana fikir sunabilir mi?
S23 256 ile S24 128 arasında kaldım.
Fiyatları sırasıyla 32 bin TL ve 33.600 TL.
Aradaki fark önemsiz. Alınabilir, sorunsuz olan hangisi ise onu alayım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 kullanmaktayim fakat Exynos 2400 8 gen 2'den nereden baksanız %25 30 daha güçlü. Güncelleme desteği olarak S24 daha güncel kalacak sanırım 7 yıl diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten. Arada ki fiyat farkı fazla değilse ben 24 tercih ederdim. Size kalmış tabii.

S23 kullanmaktayim fakat Exynos 2400 8 gen 2'den nereden baksanız %25 30 daha güçlü. Güncelleme desteği olarak S24 daha güncel kalacak sanırım 7 yıl diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten. Arada ki fiyat farkı fazla değilse ben 24 tercih ederdim. Size kalmış tabii.
Bende öyle duydum. Sadece s24ün fiyatı, çıkmasının hemen ardından düşmeye başladı.
Insan düşünmeden edemiyor. Acaba bu seri sorunlu mu diye.

Herkese merhaba, arkadaşlar, bu hafta içinde telefon alacağım umarım.
S23 256 GB 32 bin TL'ye hazır var. S24 ise 128 GB ve Amazon'dan sipariş vereceğim.
Şimdi normalde 128 GB bana yeter fakat UFS 4.0 ve 3.1 gibi teknoloji farkı kafamı karıştırıyor. Ayrıca Snapdragon işlemcinin daha verimli çalıştığına dair söylentiler var.
Bu işi bilen biri bana fikir sunabilir mi?
S23 256 ile S24 128 arasında kaldım.
Fiyatları sırasıyla 32 bin TL ve 33.600 TL.
Aradaki fark önemsiz. Alınabilir, sorunsuz olan hangisi ise onu alayım istiyorum.

Exynos 2400ü SD2'yi geçtim SD3 ile karşılaştırıyorlar. Exynos 2400 daha iyi daha kaslı ama verim açısından SD2 hala önde.

Bende öyle duydum. Sadece S24'ün fiyatı, çıkmasının hemen ardından düşmeye başladı.
Insan düşünmeden edemiyor. Acaba bu seri sorunlu mu diye.

Hocam alım gücünden kaynaklı kimse uzanmıyor 30kya. Sonuçta alo demeye yaramıyor mu deyip 10-20k bandında geziyor. Haliyle satamayınca da fiyatlar iniyor.

Hocam alım gücünden kaynaklı kimse uzanmıyor 30kya. Sonuçta alo demeye yaramıyor mu deyip 10-20k bandında geziyor. Haliyle satamayınca da fiyatlar iniyor.
Muhakkak öyle. Yalnızca artık ucuz ve kocaman ekranlı telefon almak istemiyorum. Xiaomi gibi yazılım olarak fecaat cihazlar yerine bildiğim markayla devam edeyim istiyorum.
Alınca en az 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum.
Zaten bu kadar para da başka türlü verilmez :)

@MelihGkk 26 bin ptt aavm gibi yerlerde var. Bende gördüm.
Bilindik yerlerden almayı tercih ediyorum. Çünkü Daha önce başım ağrıdı

Muhakkak öyle. Yalnızca artık ucuz ve kocaman ekranlı telefon almak istemiyorum. Xiaomi gibi yazılım olarak fecaat cihazlar yerine bildiğim markayla devam edeyim istiyorum.
Alınca en az 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum.
Zaten bu kadar para da başka türlü verilmez :)

Em iyisi hocam. 2senede elinizde kasmaya başlayacak Çin markası sözde "fiyat performans canavarı" markalar yerine samsumg en iyisi. S24 alırsanız 6yıl kafanız rahat olur güncelleme desteği, gücü vb sayesinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı