S23 256 GB vs S24 128 GB

Em iyisi hocam. 2senede elinizde kasmaya başlayacak Çin markası sözde "fiyat performans canavarı" markalar yerine samsumg en iyisi. S24 alırsanız 6yıl kafanız rahat olur güncelleme desteği, gücü vb sayesinde.
Aksini söyleyen kimse olmadığına göre, s24 alacak gibiyim bakalım.
Teşekkürler arkadaşlar.

S24 256'lık bile olsa S23 al. Exynos işlemci batarya ve ısınma konusunda hala eksik.

S23 kullanmaktayim fakat Exynos 2400 8 gen 2'den nereden baksanız %25 30 daha güçlü. Güncelleme desteği olarak S24 daha güncel kalacak sanırım 7 yıl diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten. Arada ki fiyat farkı fazla değilse ben 24 tercih ederdim. Size kalmış tabii.

Teoride öyle evet. Fakat pratikte hiç de öyle değil.

Şu videoları izle S24'ün hiçbir artısı olmadığını gör ve kararını ver.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@hutame01 şimdi sosyal de konuyla ilgili açılan başlıklara bakıyordum. Aslında kararımı vermiştim ama
Snaodragonlu s23 verimlilik, termal ve süreklilik konusunda çok daha iyi görünüyor.
Hâl böyleyken daha yeni ve güzel görünmesine karşın s23 almak daha mantıklı olur.
Uygun bir s23 256gb bulup alacağım sanırım.

@hutame01 attığınız videoları izledim. Çok teşekkür ederim. S23 için daha uygun bir fiyata bulabileceğime inanıyorum. Muhtemelen s23 alıp bitiririm bu işi.
Bi ihtimal gelecek güncellemelerle birlikte s24 pil ve termal olarak iyi olabilir mi diye düşündüm ama elimdeki parayı gelecek güncellemelerin iyi olmasına şansına bağlamak kumar olur.

Son düzenleme:
@hutame01 şimdi sosyal de konuyla ilgili açılan başlıklara bakıyordum. Aslında kararımı vermiştim ama.
Snaodragonlu S23 verimlilik, termal ve süreklilik konusunda çok daha iyi görünüyor.
Hâl böyleyken daha yeni ve güzel görünmesine karşın S23 almak daha mantıklı olur.
Uygun bir S23 256 GB bulup alacağım sanırım.

@hutame01 attığınız videoları izledim. Çok teşekkür ederim. S23 için daha uygun bir fiyata bulabileceğime inanıyorum. Muhtemelen S23 alıp bitiririm bu işi.
Bir ihtimal gelecek güncellemelerle birlikte S24 pil ve termal olarak iyi olabilir mi diye düşündüm ama elimdeki parayı gelecek güncellemelerin iyi olmasına şansına bağlamak kumar olur.

Kardeş S23 ile S24 aralarında ortalama 8000 10000 lt oynuyor gibi ben olsam S23 alırım ha para sıkıntı değil diyorsan S24'ün sadece en güncel cihaz olması 7 yıl desteği bile S23'ten daha üstün. Yukarıdaki videoya da aldanıp hemen fikir değiştirme 8slemci ısınma mevzusuyla alakalı internette bir hayli farkli görüş var ben sorun bile yaratacağını sanmıyorum ama karar senin.

@Ganseblumchen s23 256gb lik versiyonu en uygun 30 bin lira şuan. 24 ise 128gb 33 bin lira aradaki fark çok önemli değil esasen ama hocam ben neden daha fazla ısınan daha çabuk pil tüketen bir cihazı sırf daha fazla güncelleme alacak diye tercih edeyim ki ?
3 derecede olsa daha fazla ısınıyor ve daha çok pil tüketiyor.
Sadece bunun için bile s23 alırım. Kaldı ki fiyat olarak birkwc bin lira daha uygun.

@hutame01 şimdi sosyal de konuyla ilgili açılan başlıklara bakıyordum. Aslında kararımı vermiştim ama.
Snaodragonlu S23 verimlilik, termal ve süreklilik konusunda çok daha iyi görünüyor.
Hâl böyleyken daha yeni ve güzel görünmesine karşın S23 almak daha mantıklı olur.
Uygun bir S23 256 GB bulup alacağım sanırım.

@hutame01 attığınız videoları izledim. Çok teşekkür ederim. S23 için daha uygun bir fiyata bulabileceğime inanıyorum. Muhtemelen S23 alıp bitiririm bu işi.
Bir ihtimal gelecek güncellemelerle birlikte S24 pil ve termal olarak iyi olabilir mi diye düşündüm ama elimdeki parayı gelecek güncellemelerin iyi olmasına şansına bağlamak kumar olur.

Hocam videolara bakmayın. Exynos 2400ÇOK daha güçlü. Sadece verimlilik olarak S23 önde. Var olan hatalarda düzeldi. S23'ün medium ayarlarda 60FPS açtığı oyunları S24 high ayarlarda 60FPS sabit açıyor. Hem 7yıl güncelleme desteği, 2600NIT ve daha kaliteli olması S24ü başlı başına kazanan yapar. Aradaki fark kağıt üzerinde yok gibi ama gerçekte çok.

@ConnprRk800 evet, güçlü olabilir. Ama Mantıken daha çok ısınma demek daha kısa ömür demek değil midir ?
3. Senenin sonunda gen 1 den daha düşük performans göstermeye başlarsa ne anlamı kalır ?

@Ganseblumchen S23 256 GB'lik versiyonu en uygun 30 bin lira şu an. 24 ise 128 GB 33 bin lira aradaki fark çok önemli değil esasen ama hocam ben neden daha fazla ısınan daha çabuk pil tüketen bir cihazı sırf daha fazla güncelleme alacak diye tercih edeyim ki?
3 derecede olsa daha fazla ısınıyor ve daha çok pil tüketiyor.
Sadece bunun için bile S23 alırım. Kaldı ki fiyat olarak birkwc bin lira daha uygun.

Öyle ısınma ve pil tüketim sorunu diye bir şey yok. Global kaynaklara ve videolara bakarsan sorunun artık olmadığını ve olmuş sorunların da yük altında daha çok performans gösterdiği için daha çok ısınması normal.
Daha güçlü ekran kartının daha çok ısınması gibi.
128 GB'lik S23 Hepsiburada'da 25.000 gibi fiyata geliyor bakabilirsin istersen.
Ama hala soruyorsan S24 derim. Neden en güncel 7 yıl destekli telefon varken bir altını alayımki. Altı kötü değil ama mesele çok daha iyi olması değil zaten.

@ConnprRk800 evet, güçlü olabilir. Ama mantıken daha çok ısınma demek daha kısa ömür demek değil midir?
3. senenin sonunda gen 1'den daha düşük performans göstermeye başlarsa ne anlamı kalır?

25kya al S23 128 UFS olayı da çok takılacak bir şey değil 25.000 TL'ye alıyorsun ben olsam alırdım. Ki bende bugün 28kya S24 aldım bayağı araştırıp. Fırsat olmasaydı dediğimi yapardım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı