Merhaba, bundan yaklaşık bir hafta önce yine konu açmıştım. Yaklaşık 2 hafta oldu S23 base model telefonumu alalı, kullanıyorum ve telefondan gayet memnunum ancak bataryası çok çabuk bitiyor gibi hissediyorum, ya da belki de benim beklentilerim çok düşüktü bilmiyorum. Bugün saat sabah 8'de çıktım evden, genel kullanımım mobil veri ve Buds 2 Pro kulaklığım bağlı şekilde Bluetooth açık olaraktı, ekranı açık tuttuğum ve internette dolaştığım da oldu müzik dinlerken ekran kapalıyken sadece arka planda müzik dinlediğim de. Evden çıktığımda sabah şarjım 85% idi (batarya koruma özelliğini kullanıyorum), akşam 9-10 gibi eve dönmüş olduğumda ise şarjım %13'tü. Kağıt üzerinde düşünürseniz ihtiyacıma yetti bataryası evet ancak yine de beklentilerim bundan daha yüksekti, benim beklentilerimde bir sıkıntı mı var bilmiyorum. Kullanım verilerim görselde görüldüğü gibi, telefonun 1-2 hafta boyunca batarya olarak kullanımıma adapte olacağı da söylenmişti ancak telefonu kullanmaya başlayalı 2 hafta olmasına rağmen durum bu şekilde. Bu normal midir? Yoksa sizce telefonu factory reset atmak gibi alternatif çözümler denemeli miyim? İnternette telefonun kurulumu sırasında önceki telefondan veri taşımak için Samsung Smart Switch kullanmanın (kullanmadım bu arada) batarya kullanımını arttırdığına dair şeyler okudum ve fabrika ayarlarına reset sonrası batarya ömrü artan insanlar gördüm, sırf bu yüzden deneyesim yok değil. Sizce batarya durumu normal midir, ya da çözüm arayayım mı? Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Telefonu light performance modunda 120 Hz kullanıyorum, konum kapalı ve yakındaki cihazları tara özelliği kapalı, always on display kapalı. Parlaklık ise yaklaşık 40-50% civarlarında, ek olarak sormak istediğiniz bilgi olursa da seve seve cevaplarım.
Telefonu light performance modunda 120 Hz kullanıyorum, konum kapalı ve yakındaki cihazları tara özelliği kapalı, always on display kapalı. Parlaklık ise yaklaşık 40-50% civarlarında, ek olarak sormak istediğiniz bilgi olursa da seve seve cevaplarım.