S23 mü iPhone 13 mü?

Patates Avcısı

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu başlıkta zaten açılmış bir konu vardı ama güncel olası adına benim de kafamı çok kurcaladı. 22-24K arası bütçem var. Bu fiyat bandına hangisi daha mantıklı olur? Gönlüm iPhone al diyor ama iPhone'da popüler kültür saçmalığı gibi geliyor. R S23 biraz şey gibi mi A34, A50 gibi orta segmnet bir telefon mu oluyor yani iPhone ile kıyaslamam kıyalanması için S23 Ultra veya S4 Ultra mı almalıyım? Az fikir verir misiniz? :D

Valla ben bir sürü Samsung kullandım A serisi hepsi de bir süre sonra yamuldu sonra sıkıldığım için 13'e geçtim ve farkı cidden gördüm şimdi S serisini bilemem ama farklı bir şeyler denemek istersen İphone öneririm ha piyasadakiler S serisi daha iyi diyor o yüzden farklılık istersen İphone almanı öneririm şahsen ben gram pişman değilim yok performans önemli diyorsan S serisine bakabilirsin.

iPhone kesinlikle.

IPhone'lar alınmaz. Fiyatına kesinlikle değmez.

Merhaba bu başlıkta zaten açılmış bir konu vardı ama güncel olası adına benim de kafamı çok kurcaladı. 22-24K arası bütçem var. Bu fiyat bandına hangisi daha mantıklı olur? Gönlüm iPhone al diyor ama IPhone'da popüler kültür saçmalığı gibi geliyor. R S23 biraz şey gibi mi A34, A50 gibi orta segmnet bir telefon mu oluyor yani iPhone ile kıyaslamam kıyalanması için S23 Ultra veya S4 Ultra mı almalıyım? Az fikir verir misiniz? :D

Alabiliyorsan S23 Ultra veya S24 Ultra bak. Alamıyorsan S23 üzmez seni.

Paran yetiyorsa s24 ultra al. İkisi arasından s23 daha iyi. İşlemci, ekran ve batarya konusundan 13 daha kötü. O paraya 60hz ekran kullanmak gerçekten komik. S23'ün orta segment ile alakası yok. Samsung'un en iyi telefonlarından birisi.

Merhaba bu başlıkta zaten açılmış bir konu vardı ama güncel olası adına benim de kafamı çok kurcaladı. 22-24K arası bütçem var. Bu fiyat bandına hangisi daha mantıklı olur? Gönlüm iPhone al diyor ama IPhone'da popüler kültür saçmalığı gibi geliyor. R S23 biraz şey gibi mi A34, A50 gibi orta segmnet bir telefon mu oluyor yani iPhone ile kıyaslamam kıyalanması için S23 Ultra veya S4 Ultra mı almalıyım? Az fikir verir misiniz? :D

S23 modeli A34 ile kıyaslanamaz top rage bir iPhone kullanmıyorsan Samsung alınabilir şu an kullandığın cihaz nedir bütceyi arttir S24 FE ye bak.

Valla ben bir sürü Samsung kullandım A serisi hepsi de bir süre sonra yamuldu sonra sıkıldığım için 13'e geçtim ve farkı cidden gördüm şimdi S serisini bilemem ama farklı bir şeyler denemek istersen İphone öneririm ha piyasadakiler S serisi daha iyi diyor o yüzden farklılık istersen İphone almanı öneririm şahsen ben gram pişman değilim yok performans önemli diyorsan S serisine bakabilirsin.
Orta-alt segment bir telefondan 13'e geçip boş yere Samsung kötülemeyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı