Onu Samsung bile bilmiyordur herhalde. Sağı solu belli olmaz, bugün de verebilirler 1 ay sonra da.Bugün gelebilir mi yani?
Bugün gelebilir mi yani?
Niye tek seferde herkese dağıtmıyorlar anlamadım.Hayır. Haftaya çıkış yapabilir ama S24 bekleniyor daha. S24 dağıtımı bitince başlayabilirler.
Niye tek seferde herkese dağıtmıyorlar anlamadım.
Verilen tarihlere göre S24 serisi için en geç 4 Mayısa kadar güncelleme gelecek olarak gözüküyor. S23 serisi ile S24 FE'de en fazla 1 hafta oynar diye düşünüyorum. Yani en geç en kötü ihtimalle 11 Mayısa kadar tüm S24 ve S23 kullanıcıları One UI 7 almış olacak. Umarım hatasız(imkansız) ve kaliteli olur yoksa Samsung'a bunu faturasını keserler.
Verilen tarihlere göre S24 serisi için en geç 4 Mayısa kadar güncelleme gelecek olarak gözüküyor. S23 serisi ile S24 FE'de en fazla 1 hafta oynar diye düşünüyorum. Yani en geç en kötü ihtimalle 11 Mayısa kadar tüm S24 ve S23 kullanıcıları One UI 7 almış olacak. Umarım hatasız(imkansız) ve kaliteli olur yoksa Samsung'a bunu faturasını keserler.
S24FE 20-30 Nisan arası alacak diye biliyorum. Telefon modeline göre tarih aralığı var.
![]()
Guncelmiyiz.com
www.guncelmiyiz.com
Bu siteden istediğiniz modele bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.