Kamera konusunda iPhone daha iyidir.
Peki. Bütün dünya aksini söylüyor. Siz sanırım herkesten daha vakıfsınız konuya.
Kamera konusunda iPhone daha iyidir.
iPhone 14 Pro Max tartışmasız. Farkı anlayacaksınız hocam kullandıktan sonra.
Samsung ve iPhone kamerasını kendim karşılaştırdım.Kaynak var mı hocam?
iOS Der giderim.Hocam tartışmasız falan diyorsunuz. Somut bir cevap bekliyorum. iPhone 14 Pro Max kullanınca ekranın içine mi giriyoruz ne yani.
Hocam sizin gözünüz bir belirleme, değerleme ölçütü değil subjektif bir ölçüm.Samsung ve iPhone kamerasını kendim karşılaştırdım.
Şu tarz şeylerin yorumları neden fanboylarla doluyor hala anlayamıyorum :d Herif dinamik adayı öve öve bitirememiş ya ona hala gülüyorum. IPhone'un övülücek onca tarafı var gidip mühendislik başarısızlığı olan kısmını övüyorlar. Aynen adamlar zevkinden dinamik ada koydu. Kesinlikle çentiği kaldıramadıkları için değil. Neyse şimdi beni de linçlerler kaçayım. İkisi de güzel telefon demek çok zor cidden şu fanboylar için
Nasıl bir cevap bekliyorsun anlamadım. Bazısı S23 iyi diyor bazısı iPhone iyi diyor. Bunun somut olarak daha iyi olanı diye bir şey yok. Kimse çıkıp da "Evet bu telefon kesin olarak daha iyidir" diyemez. Herkes fikrini yazıyor ona göre karar vermek sana kalmış.Hocam tartışmasız falan diyorsonuz. Somut bir cevap bekliyorum. iPhone 14 Pro Max kullanınca ekranın içine mi giriyoruz ne yani.
Bunun somut olarak daha iyi olanı diye bir şey yok.
Şu tarz konular neden açılıyor anlamıyorum. Zaten ikisi de mükemmele yakın telefonlar. İkisi de üzmez. Ki geride yüzlerce aynı karşılaştırmanın konusu var. Sadece gözünüze güzel geleni alıp geçin bu kadar paranız varsa. Forumlarda fanboy çocuklarla uğraşarak bir bilgi alamazsınız işin içinde belli firmaların ürünleri varken. Bazı objektif sayılabilece yt kanalları var onların videolarını izleyebilirsinizHocam tartışmasız falan diyorsonuz. Somut bir cevap bekliyorum. iPhone 14 Pro Max kullanınca ekranın içine mi giriyoruz ne yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.