S23 Ultra vs iPhone 15 Plus

Berk Mete

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K, İşlemci: Intel Core i3-12100F, Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition, RAM: 2x8 GB GoodRam IRDM X 3200MHz CL16 DDR4, SSD: KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD. HDD: WD 2TB Blue 256MB 7200rpm SATA 3.0.
Merhaba sosyal ailesi. Ben henüz 4 ay önce almış olduğum, S23 Ultra cihazımı kullanmakta olup gayet memnunum. Fakat kendimce acaba bir değişiklik yapsam ve iPhone 15 Plus modeline geçsemmi diye düşünüyorum. Ekran tazeleme oranım düşecek bunu biliyorum fakat, onun dışında bir kayıp yaşar mıyım onu düşünüyorum. Ayrıca henüz 4 aylık sıfır hata S23 Ultra 256 GB Samsung Türkiye garantili cihazımı ne kadara satabilirim, 2.el olarak bilgisi olan varsa yazabilir mi teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Heyecan, değişiklik arıyorsanız Huawei P60 pro bakın derim. Belirttiğiniz iki model arasında çok kalıp Huawei tercih ettim yaklaşık 5 ay önce ve inanılmaz memnunum. Muhtemelen ömrü dolana kadar kullanırım.

Not: Eşim Iphone 14 pro max kullanıyor, bolbol karşılaştırma fırsatım da oldu.

Anladım yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Aksiyona girme diyorsunuz genel olarak o halde vazgeçmeliyim teşekkürler :)

Merhaba sosyal ailesi. Ben henüz 4 ay önce almış olduğum, S23 Ultra cihazımı kullanmakta olup gayet memnunum. Fakat kendimce acaba bir değişiklik yapsam ve iPhone 15 Plus modeline geçsemmi diye düşünüyorum. Ekran tazeleme oranım düşecek bunu biliyorum fakat, onun dışında bir kayıp yaşar mıyım onu düşünüyorum. Ayrıca henüz 4 aylık sıfır hata S23 Ultra 256 GB Samsung Türkiye garantili cihazımı ne kadara satabilirim, 2.el olarak bilgisi olan varsa yazabilir mi teşekkürler.

Büyük hata edersin attan inip eşeğe binmek olur hocam. iPhone istiyorsanız 15 Pro, 15 Pro Max'e falan geçin ya da 14 Pro serisine geçin derim. Düz seriler Apple'de alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı