S23 Ultra vs iPhone 15

• Konuyu başlatan Spoop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 2.540
Niye üzsün, 4, 5 sene rahat kullanırsın.

5,6 sene sonra çöp oluyorlar telefonlar.

4 veyahut 5 sene idare etmesi yeterli beni yani aynı daha stabil diye öyle söyledim Samsung tarafında büyük gelişmeler olmuştur tabii ki deneyimlemediğim için öyle düşündüm.

S24 Ultra öneririm ama bütçeni aşıyor, çıkabilirsen 256 GB modelini öneririm. Onun haricinde S23 Ultra.

Çok farkı var mı hocam S23 Ultra ile S24 ultranın yani bilemiyorum aman aman ne artısı var ki neticede ikisi de çok iyiler.

4 veyahut 5 sene idare etmesi yeterli beni yani aynı daha stabil diye öyle söyledim Samsung tarafında büyük gelişmeler olmuştur tabii ki deneyimlemediğim için öyle düşündüm.
Samsung son zamanlarda bence kendini baya gelistirdi, ozellikle 7 sene guncelleme olayi cok iyi oldu ama tabii ki ne kadar saglikli oldugunu zaman gosterecek, ben basarili olacagini dusunuyorum. S23 Ultra ile s24 ultra'nin en buyuk farklarindan birisi guncelleme garantileri.

S23 bile 15 yerine tercih edilir. 60 Hz çöp ekran ve telefotosuz bir kamera düzeni bu yılda çekilmez.

Uzun vadede üzer diyorsunuz hocam.

Samsung son zamanlarda bence kendini bayağı gelistirdi, ozellikle 7 sene guncelleme olayi cok iyi oldu ama tabii ki ne kadar saglikli oldugunu zaman gosterecek, ben basarili olacagini dusunuyorum. S23 Ultra ile S24 Ultra'nin en buyuk farklarindan birisi guncelleme garantileri.

S24 tarafında 7 sene güncelleme olayı S23 Ultra 3 veya 4 sene güncelleme alacak diye biliyorum.

4 5 sene kullanayım sonra yenisini alacağım eskisi kenarda duracak diyorsanız S23 Ultra.
2 3 sene sonra sıkılırım satıp başka telefon almak isteyebilirim çok değerini kaybetmesin başka bir telefon alabileyim diyorsanız iPhone 15. Android veya iOS tercihiniz yoksa S23 Ultra alın.

Çok farkı var mı hocam S23 Ultra ile S24 ultranın yani bilemiyorum aman aman ne artısı var ki neticede ikisi de çok iyiler.
Mi 9t yi 4 sene kullanmışsın, daha iyi olan S23 ultrayı niye kullanamayasın. Iphone yazılım olarak gayet iyi telefon ama diğer özelliklere gelince kötü maalesef. Ve ıphone kullanınca seneler geçince aynı stabilitede olmuyor diğer telefonlar gibi, ömrü bitmeye donmaya, yavaşlamaya başlar.

Alırsan S24 ultra işlemci ve kamera performans olarak öne geçer bilindik bunlar yeter sana.

Mi 9t yi 4 sene kullanmışsın, daha iyi olan S23 ultrayı niye kullanamayasın. Iphone yazılım olarak gayet iyi telefon ama diğer özelliklere gelince kötü maalesef. Ve ıphone kullanınca seneler geçince aynı stabilitede olmuyor diğer telefonlar gibi, ömrü bitmeye donmaya, yavaşlamaya başlar.

Alırsan S24 ultra işlemci ve kamera performans olarak öne geçer bilindik bunlar yeter sana.
Alabilirsen 24, alamazsan 23.

Bende S23 Ultra tarafındayım ama 2 sene sonra üzer mi bilemedim iPhone stabil çalışır eminim ama Samsung bilemiyorum.

Şu an bu konuda Samsung iPhone'den önde. iPhone 6 yıl güncelleme desteği sunarken S24 Ultra ile bu 7 yıla çıktı.

Şu an bu konuda Samsung IPhone'den önde. iPhone 6 yıl güncelleme desteği sunarken S24 Ultra ile bu 7 yıla çıktı.

Orası öyle ama 7 yıl kullanmak zor her ne kadar destek verse de o günün şartlarına uyması zor o telefonun o yüzden ben güncelleme olayına pek aman aman bakmıyorum.

Orası öyle ama 7 yıl kullanmak zor her ne kadar destek verse de o günün şartlarına uyması zor o telefonun o yüzden ben güncelleme olayına pek aman aman bakmıyorum.
Orda haklısın, telefonlar zaten planlı eskitiliyor. Bu sadece pazarlama, bana göre artısı yok fazla güncellemenin, telefonu öldüren asıl şey güncelleme, tadında bırakılması lazım.

Mi 9T yi 4 sene kullanmışsın, daha iyi olan S23 ultrayı niye kullanamayasın. iPhone yazılım olarak gayet iyi telefon ama diğer özelliklere gelince kötü maalesef. Ve iPhone kullanınca seneler geçince aynı stabilitede olmuyor diğer telefonlar gibi, ömrü bitmeye donmaya, yavaşlamaya başlar.

Alırsan S24 Ultra işlemci ve kamera performans olarak öne geçer bilindik bunlar yeter sana.

Alabilirsen 24, alamazsan 23.

Yani evet doğru söylüyorsun iPhone 15 de 55klık bir telefon değil zaten bu yüzden kadar parayı markaya değil de özelliğe vermek yani S23 Ultra daha mantıklı geliyor bana ama herkeste bir Apple takıntısı var neden anlamıyorum. Sorduğum birkaç kişi de iPhone al tarzında öneriler sunuyor.

Yani evet doğru söylüyorsun iPhone 15 de 55klık bir telefon değil zaten bu yüzden kadar parayı markaya değil de özelliğe vermek çok yani S23 Ultra daha mantıklı geliyor bana ama herkeste bir Apple takıntısı var neden anlamıyorum. Sorduğum birkaç kişi de iPhone al tarzında öneriler sunuyor.
Eskiden apple baş tacıydı ama yapılan saçma sapan şeylerle geri gidildi, ve son 2,3 senedir androidler daha iyi bana kalırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı