S23 Ultra vs iPhone 15

Ben Samsung'dan Apple'ye geçtim böyle bir fark yok ya, her şey çok daha iyi. Telefon kullandığımı hissettim. Dediğiniz gibi Pro modeline çıkarsanız karşılaştırmanın faydası yok. Ama düz modelide olsa iPhone tercih ederdim.

J7'den IPhone'ye geçince efsane fark görüyor olabilirsin evet öyle olur ekran konusu dışında, çünkü IP11'de bile IPS ekran varken j7'de AMOLED ekran vardı, neyse konu bu değil, sen şimdi burada iPhone fanboyluğu yapacaksın o yüzden sen söylemeden söyleyeyim kesin S20-21-22-23-24 Ultra serilerinden birinden geçmişsindir memnun kalmamışsındır, Apple fanboylarının genel söyledikleri böyle oluyor zaten.
Asıl gerçek muhtemelen J7 veya A02 gibi telefonlardan geçmişsindir ondan memnun kalmamışsındır, burada ki olay Samsung 2024 Apple 2024'ü karşılaştırmak değil.
Samsung s 2024 ve Apple 2024'ü karşılaştırmak.

J7'den IPhone'ye geçince efsane fark görüyor olabilirsin evet öyle olur ekran konusu dışında, çünkü IP11'de bile IPS ekran varken j7'de AMOLED ekran vardı, neyse konu bu değil, sen şimdi burada iPhone fanboyluğu yapacaksın o yüzden sen söylemeden söyleyeyim kesin S20-21-22-23-24 Ultra serilerinden birinden geçmişsindir memnun kalmamışsındır, Apple fanboylarının genel söyledikleri böyle oluyor zaten.
Asıl gerçek muhtemelen J7 veya A02 gibi telefonlardan geçmişsindir ondan memnun kalmamışsındır, burada ki olay Samsung 2024 Apple 2024'ü karşılaştırmak değil.
Ben bu zamana kadar hiç dandik telefon kullanmadım, hep iyiden iyiye geçiş yaptım.

Hocam iPhone 15'in işlemcisi S23udan güçlü görünüyor kağıt üzerinde AnTuTu V10 da bunu hisseder miyim kafamı karıştırıyor 8gen 2 de eminim küçümsenecek güçte bir işlemci değildir daha önce de duymuştum bu seriyi.

Ben bu zamana kadar hiç dandik telefon kullanmadım, hep iyiden iyiye geçiş yaptım.
14 Pro Max'ten S23 Ultraya geçtim telefonda özgürleştiğimi hissettim ayrıca her türlü S23 Ultra iPhone 14 Pro Max ve öncesi telefonlardan daha iyi, arkadaşların da dediği gibi düz İPhonelara verilmez o para

Uzun süredir Apple cihazı kullanmışsın androide alışmak zaman alabilir. Appleden devam edersen alışma süreci gibi bir sürecin olmaz ama samsungu tercih edersen bir süre arayüzü tanıma alışma sürecinden geçersin. Ve gel gelelim özellik bakımından eğer pro modeli almıyorsan almana gerek yok iphonu, ben kendim bizzat s24+ ile karşılaştırma yaptım. Ne 14 ne 14 pro ne 15 ne de 16 karşısında durabildi. 16 pro dersen tabi al ama o fiyata bir telefon için kendi ihtiyaçlarından olma. Kullanım amacına göre seni belki 13te idare edecek ya da 14te idare edebilir. Benim kullanım şartıma göre hiçbir iphone cihazını almam. Ekran kalitesi olsun ses kalitesi olsun beni aşırı memnun ediyor. Zevklere göre kimi iphone iyi fotoğraf çeker der kimi samsung kimi de başka bir cihaz. Benim gözüme en iyi samsung hitap ediyor. Özellik bakımından ve en çok kullandığım ai özelliği falan derken iphone samsungun karşısında duramaz bu apaçık ortada. İphone daha stabil bir cihaz. Ben çok oyun oynayan biri değilim daha çok video izlerim özellikle 2k ekranda aşırı keyifli, haber okurum internette gezerim ki ben yazılım ile uğraşıyorum, fazla not tutan biriyim bu yüzden samsung daha iyi geliyor. Çoklu pencerede çalışmam, samsung dex özelliğini kullanmam gibi faktörler çok işime yarıyor ve çalışmaktan daha fazla keyif alıyorum. Kullanım amacını belirle eğer özellikli bir telefon istersen samsung, daha stabil idare etsin beni dersen iphone

Bütçeniz 50K´nın üzerinde ise S24Plus bakabilirsiniz. S24Plus´ı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir problemini görmedim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apple telefonlarda tabii ki tercih edilebilir, Apple kötü telefonlar üretmiyor. Ancak fiyatlaı bence biraz gereksiz pahalı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
S25 serisi beklenebilir. Şuanda S24 Plus´ın Şuan ki fiyatı 42K-43K arasında muhtemelen, S25 Plus 55K bandında çıkış yapar (TAHMİN). Yani en azından S25 serisini bekleyin bir karşılaştırın.

Uzun süredir Apple cihazı kullanmışsın Android'e alışmak zaman alabilir. Apple'den devam edersen alışma süreci gibi bir sürecin olmaz ama Samsung'u tercih edersen bir süre arayüzü tanıma alışma sürecinden geçersin. Ve gel gelelim özellik bakımından eğer Pro modeli almıyorsan almana gerek yok iphonu, ben kendim bizzat S24+ ile karşılaştırma yaptım. Ne 14 ne 14 Pro ne 15 ne de 16 karşısında durabildi. 16 Pro dersen tabii al ama o fiyata bir telefon için kendi ihtiyaçlarından olma. Kullanım amacına göre seni belki 13T'e idare edecek ya da 14'te idare edebilir. Benim kullanım şartıma göre hiçbir iPhone cihazını almam. Ekran kalitesi olsun ses kalitesi olsun beni aşırı memnun ediyor. Zevklere göre kimi iPhone iyi fotoğraf çeker der kimi Samsung kimi de başka bir cihaz. Benim gözüme en iyi Samsung hitap ediyor. Özellik bakımından ve en çok kullandığım AI özelliği falan derken iPhone Samsung'un karşısında duramaz bu apaçık ortada. iPhone daha stabil bir cihaz. Ben çok oyun oynayan biri değilim daha çok video izlerim özellikle 2K ekranda aşırı keyifli, haber okurum internette gezerim ki ben yazılım ile uğraşıyorum, fazla not tutan biriyim bu yüzden Samsung daha iyi geliyor. Çoklu pencerede çalışmam, Samsung DeX özelliğini kullanmam gibi faktörler çok işime yarıyor ve çalışmaktan daha fazla keyif alıyorum. Kullanım amacını belirle eğer özellikli bir telefon istersen Samsung, daha stabil idare etsin beni dersen iPhone

Gönlüm S23udan yana Babam ise iPhone taraftarı. Eğer babamı dinlemeyip S23u alırsam ve yeterince tatmin olmazsam korkusu da var. iPhone 15 kullanan bir arkadaşım var ve telefona bakınca içime bu telefon bu parayı hak ediyor mu sorusu düştü çünkü kendi XS imden kamera dışında bir fark hissedemedim ama başka bir arkadaşımın S24u sunu aldığımda bu premium bir cihaz dedirtti.

14 Pro Max'ten S23 Ultraya geçtim telefonda özgürleştiğimi hissettim ayrıca her türlü S23 Ultra iPhone 14 Pro Max ve öncesi telefonlardan daha iyi

Uzun süredir Apple cihazı kullanmışsın androide alışmak zaman alabilir. Appleden devam edersen alışma süreci gibi bir sürecin olmaz ama samsungu tercih edersen bir süre arayüzü tanıma alışma sürecinden geçersin. Ve gel gelelim özellik bakımından eğer pro modeli almıyorsan almana gerek yok iphonu, ben kendim bizzat s24+ ile karşılaştırma yaptım. Ne 14 ne 14 pro ne 15 ne de 16 karşısında durabildi. 16 pro dersen tabi al ama o fiyata bir telefon için kendi ihtiyaçlarından olma. Kullanım amacına göre seni belki 13te idare edecek ya da 14te idare edebilir. Benim kullanım şartıma göre hiçbir iphone cihazını almam. Ekran kalitesi olsun ses kalitesi olsun beni aşırı memnun ediyor. Zevklere göre kimi iphone iyi fotoğraf çeker der kimi samsung kimi de başka bir cihaz. Benim gözüme en iyi samsung hitap ediyor. Özellik bakımından ve en çok kullandığım ai özelliği falan derken iphone samsungun karşısında duramaz bu apaçık ortada. İphone daha stabil bir cihaz. Ben çok oyun oynayan biri değilim daha çok video izlerim özellikle 2k ekranda aşırı keyifli, haber okurum internette gezerim ki ben yazılım ile uğraşıyorum, fazla not tutan biriyim bu yüzden samsung daha iyi geliyor. Çoklu pencerede çalışmam, samsung dex özelliğini kullanmam gibi faktörler çok işime yarıyor ve çalışmaktan daha fazla keyif alıyorum. Kullanım amacını belirle eğer özellikli bir telefon istersen samsung, daha stabil idare etsin beni dersen iphone
Hocam 24+'nın Exynos verisyonu mu var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı