S23 vs iPhone 13 vs 13 Mini

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    173
Bütçe
25000

Yapabiliriz hocam İnstagrama bir resim yükleyeyim ama kalitesinin bozulup bozulmadığı anlamak için 2. resmi nereye yükleyebilirim?

Hocam hem İnstagrama hemde Drive'a yükledim HEIC biçimiyle.

İnstagramı ise "amontanatest" olarak bulabilirsiniz.
Hocam çok teşekkür ederim.

Hocam çok teşekkür ederim.
@yapiz Fikrinizi merak ediyorum. Instagram'a baktım da ben tam anlayamadım.

Yapabiliriz hocam İnstagrama bir resim yükleyeyim ama kalitesinin bozulup bozulmadığı anlamak için 2. resmi nereye yükleyebilirim?

Sen nasıl bir kralsın. Gerçeten çok teşekkürler. Hemen inceliyorum.

Samsung İG sorununu çözmüş diyorlar fakat denemediğim için bilmiyorum, ben olsam S23 alırdım zira hem kamera hem de ekran açısından çok daha iyi. Sizin gibi ben de teknoloji konusunda şanssızımdır aldık bir bilgisayar durumu görüyorsunuz ama her ürün de sorunlu gelecek değil hocam :) Mesela geçen yeni bir telefon aldım sorunsuz geldi.

Samsung İG sorununu çözmüş diyorlar fakat denemediğim için bilmiyorum, ben olsam S23 alırdım zira hem kamera hem de ekran açısından çok daha iyi. Sizin gibi ben de teknoloji konusunda şanssızımdır aldık bir bilgisayar durumu görüyorsunuz ama her ürün de sorunlu gelecek değil hocam :) Mesela geçen yeni bir telefon aldım sorunsuz geldi.
Önceki mesajıma bakıp değerlendirebilirsiniz hocam.

Sırf iPhone almak için mini gibi telefona para vermeyin S22 olsa iPhone tarafı daha tercih edilebilirdi ama S23'te özellikler tarafında çok da bir şeyler eklememiş olmalarına rağmen yazılım konusunda batarya vs. iyileştirilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı