S23 vs iPhone 13 vs 13 Mini

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    173
Bütçe
25000
1680778734724.png
İnstagram

1680778740249.png
Orjinal

Renklerde bir tık oynama yapmış instagram yine. Ama dediğiniz gibi fark o kadar da çok değil.

1680778792956.png
Orjinal
1680778808866.png
İnstagram

Elbet çözünürlük düşecek

Dosya Ekleri

• 1680778800579.png
    1680778800579.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
Eki Görüntüle 1729233 İnstagram

Eki Görüntüle 1729234 Orjinal

Renklerde bir tık oynama yapmış instagram yine. Ama dediğiniz gibi fark o kadar da çok değil.

Eki Görüntüle 1729237 Orjinal
Eki Görüntüle 1729240 İnstagram

Elbet çözünürlük düşecek
Hocam ben İnstagramın tam olarak hangi çözünürlükte çekilen fotoğraflarda en az oynama yaptığını bilmediğim için direkt 3:4 çektim ama belki diğerlerinde oynama payı daha azdır.

En az oynama 3:4 ile olur zaten iyi yapmışsın.

Samsung İG sorununu çözmüş diyorlar fakat denemediğim için bilmiyorum, ben olsam S23 alırdım zira hem kamera hem de ekran açısından çok daha iyi. Sizin gibi ben de teknoloji konusunda şanssızımdır aldık bir bilgisayar durumu görüyorsunuz ama her ürün de sorunlu gelecek değil hocam :) Mesela geçen yeni bir telefon aldım sorunsuz geldi.
Hala renk düzeltmesi konusunda sorun var ama fark o kadar çok yok gibi. Tabi direkt instagram kamerasını kullanıp çekim yapsak kalite ne kadar etkilenir onu bilemeyiz. Yazı yazınca falan. Ama arkadaşın paylaştıkları gayet iyi. S23 almaya bir tık daha yakınım şu an.

Son düzenleme:
En az oynama 3:4 ile olur zaten iyi yapmışsın.

Hala renk düzeltmesi konusunda sorun var ama fark o kadar çok yok gibi. Tabi direkt instagram kamerasını kullanıp çekim yapsak kalite ne kadar etkilenir onu bilemeyiz. Yazı yazınca falan. Ama arkadaşın paylaştıkları gayet iyi. S23 almaya bir tık daha yakınım şu an.
Bu arada ben İnstagram içinden çekmedim ona göre yorumluyorsanız, Samsung'un kamera uygulamasından çektim hocam.

Bu arada ben İnstagram içinden çekmedim ona göre yorumluyorsanız, Samsung'un kamera uygulamasından çektim hocam.
Evet hocam sıkıntı yok. Çok teşekkür ederim. S23 için bayiye gidip muz sorunu çıkarsa değişim kabul eder misiniz diye soracağım birazdan.

muz sorunu kırmızı çizgim dkgşdlglelw

İndirim gelir mi acaba yakın zamanda fkgkelw

Yine kulaktan dolma bilgiler...
Bölgeyi Fransaya çevirince düzeliyor bendeki eski ipad de :D

Son düzenleme:
Kanka aklın varsa iPhone 13'ü alırsın Android pişmanlıktır bende yeni iPhone 14'e geçtim çok fazla insan S23'ü al dedi araştırdım alanlar yan yana olunca keşke iPhone alsaydım diyor iOS çok farklı ve daha 1 kere bile takılma donma görmedim 13 ile 14 arasında fark yok denilebilir kamera farkı falan çok çok az şeyler var iPhone 13 al kafan rahat olsun Android tarafına pek bakmanı tavsiye etmem. Yukarıda arkadaş çok zor demiş ama benim rehber eski mesajlarım resimlerimi aktarmam çok kolay oldu hiç eksik olmadan direkt geçiş yaptım beni tek üzen tarafı kaçak uygulama kullanamam oldu onun dışında hiçbir problem olmadı.
S23 her kalemde iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini ve iPhone 14 modellerinden daha iyi. 13 PM ile de kafa kafaya :)
Aklı olan adam böyle bir durumda iPhone'a para vermez. Daha ucuza daha yüksek performans.
Ve yağ gibi akıyor makine.

Ben de almayı düşünüyorum denedim birkaç yerde bu aralar. Hakikaten makinede gram bir kasma yok, uzun vadede de oluşmaz.

S23 her kalemde iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini ve iPhone 14 modellerinden daha iyi. 13 PM ile de kafa kafaya :)
Aklı olan adam böyle bir durumda iPhone'a para vermez. Daha ucuza daha yüksek performans.
Ve yağ gibi akıyor makine.

Ben de almayı düşünüyorum denedim birkaç yerde bu aralar. Hakikaten makinede gram bir kasma yok, uzun vadede de oluşmaz.
Stok kalmamış

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı