S23 vs iPhone 13 vs 13 Mini

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    173
Bütçe
25000
Attığım videoda İstanbulda yapılıyor o işlem Hamzacım. :)
Ama satın alım ekranında öyle yazmadı canımın içi :)

Durum öyle olunca iade ettim. Cihazım kargoda hasar görecek kutusu yok bir şeyi yok. Sonra hem elimdeki cihazdan olacağım hem indirimden olacağım.

Ayrıca sözleşmede
1680873684711.png

Şöyle bir ibare var. Ama sitesinde sormuyor. Benim cihazım 4 yıllık, pil kullanım kapasitesi tamlığı mı kalmış :D Sonra diyecekler kabul etmiyoruz bilmem ne, tonla uğraş kargo git gel git gel.

Ekosistem derdi yoksa S23 baya iyi cihaz ya. Cok guzel cihaz olmus bu sefer. Hem kompakt hem de bataryasi S22 gibi gun icerisinde 2-3 kere sarj ettirecek cinsten degil. 4 yil ana surum guncellemesi alacak olmasi da cabasi. S23 baya iyi telefon sahsen bir Apple kullanicisi olarak benim dahi dibim dustu. Ekosistem derdim olmasa gecerdim.

kargoda zarar görecek, bir şey olacak. İptal edecekler. Sonra indirimden olacağım. Üstüne 15 gün geçtiği için iade edemeyeceğim para yanacak. Sonra Uğraş THH ile, benim pcden dilim çok iyi yandı. Daha da uğraşmam :D

Ekosistem derdi yoksa S23 baya iyi cihaz ya. Cok guzel cihaz olmus bu sefer. Hem kompakt hem de bataryasi S22 gibi gun icerisinde 2-3 kere sarj ettirecek cinsten degil. 4 yil ana surum guncellemesi alacak olmasi da cabasi. S23 baya iyi telefon sahsen bir Apple kullanicisi olarak benim dahi dibim dustu. Ekosistem derdim olmasa gecerdim.
İade ettim 7-8. sayfadaki yazım sebebi ile :D

kargoda zarar görecek, bir şey olacak. İptal edecekler. Sonra indirimden olacağım. Üstüne 15 gün geçtiği için iade edemeyeceğim para yanacak. Sonra Uğraş THH ile, benim pcden dilim çok iyi yandı. Daha da uğraşmam :D

İade ettim 7-8. sayfadaki yazım sebebi ile :D
Hocam elindeki cihaza nispeten iyi bir rakam verilmiyorsa bataryayı değişirip yedek telefon da yapabilirsin.
Ben mesela S9+ cihazımı değişime vermek yerine bataryayı değiştirip yedekte tutmayı düşünüyorum.

Bakalım nasipse üniversiteyi kazanırsam tercihimi yüksek ihtimalle S23+ modelinden yana kullanacağım.

S23 almayı bu arada düşünüyorsan bu vakitlerde almaya çalış hocam.
Çünkü her cihaza %20 zam uygulanması kararı mart ayı sonunda çıktı.

Hocam elindeki cihaza nispeten iyi bir rakam verilmiyorsa bataryayı değişirip yedek telefon da yapabilirsin.
Ben mesela S9+ cihazımı değişime vermek yerine bataryayı değiştirip yedekte tutmayı düşünüyorum.

Bakalım nasipse üniversiteyi kazanırsam tercihimi yüksek ihtimalle S23+ modelinden yana kullanacağım.

S23 almayı bu arada düşünüyorsan bu vakitlerde almaya çalış hocam.
Çünkü her cihaza %20 zam uygulanması kararı mart ayı sonunda çıktı.
Yok be 26000₺ S23 e hayatta vermem. Bu ikileme düşme sebebim 5k çıkıp İphone mu alayım 20K'ya s23 mü alayımdı. İphone 15 serisi eylülde-ekimde çıkacak. Parayı altın yada dolar yapar beklerim, Yeni iphone çıktığında para koyar onu alırım.

Yok be 26000₺ S23'e hayatta vermem. Bu ikileme düşme sebebim 5K çıkıp iPhone mu alayım 20K'ya S23 mü alayımdı. iPhone 15 serisi eylülde-Ekim'de çıkacak. Parayı altın ya da dolar yapar beklerim, Yeni iPhone çıktığında para koyar onu alırım.

24K'ya var Hepsiburada'da.

Yok be 26000₺ S23 e hayatta vermem. Bu ikileme düşme sebebim 5k çıkıp İphone mu alayım 20K'ya s23 mü alayımdı. İphone 15 serisi eylülde-ekimde çıkacak. Parayı altın yada dolar yapar beklerim, Yeni iphone çıktığında para koyar onu alırım.
Ben de bakalım İphone 15 modellerini bekliyorum, umarım uçuk kaçık fiyattan çıkmaz ve artık şu hızlı şarj olayına, Type-C olayına ve ekranların Hz değerlerine düzgünce el atarlar da almayı bir düşürünüz. Ben de Oppo cihaz kullanıyorum artık değiştirme zamanım geldi gibi, almışken güncel bir cihaz alayım diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı