S23 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötülemiyorum, yaptığınız yorum ben telefondan anlamıyorum yorumu. A15 bionic ile Snapdragon 8 gen 2 karşılaştırması bile yeterli şu cihazlar arasında.

iPhone öneren birisine telefondan anlamıyorsun demek mi? Hangi telefonun kamerası iPhone kadar iyi olabilir veya uzun süre kullanım garantisi verebilir. Kamera konusunda lütfen MP karşılaştırması yapma bir şey ifade etmiyor.

iPhone öneren birisine telefondan anlamıyorsun demek mi? Hangi telefonun kamerası iPhone kadar iyi olabilir veya uzun süre kullanım garantisi verebilir. Kamera konusunda lütfen MP karşılaştırması yapma bir şey ifade etmiyor.
Markaların kölesi olmaktan çıkın, bu iki cihaz karşılaştırılamaz bile. Ayrıca kamera konusunda Samsung ezdi geçti hala daha iPhone diyorsunuz. Kusura bakmayın ama lütfen bir daha telefon tavsiyesi konularına yorum yapmayın.

ISOCELL GN3 bile tek başına iPhone 13'ün kamerasını geçmeye yetiyor.
Ayrıca ikisinin de 12 MP çekimlerinden bahsediyorum. MP ile alakası yok.

Markaların kölesi olmaktan çıkın, bu iki cihaz karşılaştırılamaz bile. Ayrıca kamera konusunda Samsung ezdi geçti hala daha iPhone diyorsunuz. Kusura bakmayın ama lütfen bir daha telefon tavsiyesi konularına yorum yapmayın.
Boş ver hocam, bugünkü ikinci vaka.

Konu sahibi sen S23 al geç.

Max Koyu Apple Fan. Ablamın İphone 13'ü var. Ona S23 al dedim hem daha güncel cihaz hem daha iyi diye. Ama umursamadı. Sonrasında bir teknoloji mağazasında S23 ile onun İphone'nun kameralarını karşılaştırdık. S23'ün kamera kalitesi nasıl böyle olabilir diye şaşırdı.
+ 4 Yıl Android Güncellemesi + 5 Yıl Güvenlik Güncellemesi sözü. Apple telefonlarına 5 Yıl veriyor ve İphone'nun çoktan 2 yıl güncellemesi bitti. S23 de Android 14 bekliyor. Bide uzun kullanım süresini Samsungun en kaliteli ve Amiral Gemisi telefonuna "Bim'den Alınma 1000 liralık telefon muamelesi yapılmaz"

Blur probleminden başlayalım;
images (23).jpeg

iPhone 13 Camera is blurry - Apple Community
Apple forumunda bile tartışılmış bir konu.
Ayrıca iPhone 13 telefoto konusunda S21'den daha kötü bir performans sergiliyor.
Screenshot_20230805_212146_YouTube.jpg

Görüntüyü ve renkleri ne biçim bozduğunu görebilmek mümkün.
Ayrıca gece modundaki vasatlığı:
Screenshot_20230805_212214_YouTube.jpg

Arkadaki ağaca bakın:
Screenshot_20230805_212214_YouTube.jpg

Gece modu ağaç dallarını bile aydinlatamamis.
iPhone 13 kamerası bazı konularda S21'e bile zayıf kaliyorken onu övmek komik olur.
@262364

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı