S23 vs iPhone 15

BarışBskn

Decapat
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi hangisi sizce, S23 alırsam eğer yanına 4060 laptop da alacağım. 50k yı nasıl kullanmak mantıklı olur. Hepsiburada pay ile alacağım. Link varsa oradan alabilirim. Hepsiburada satıcısı 4060 laptop bulamadım. Diger satıcılar güvenilir midir? iPhone 15'te çok istiyorum istiyorum stabilizeden dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanımca 13 veya 14 Pro al, geri kalan parayla da bir laptop alabilirsin. 15'ler titanyum kasası hiç dayanıklı olmadığı için sevilmiyor. Paran varken Samsung veya herhangi bir Android alma derim, kendimde yaşadım ve sonu her türlü hüsran. Çoğu Android 2 yıla ölüyor. Daha geçen yaz ablama bakmaya gitmiştik S23 için mağazaya girdik ve kameralarına bakıyoduk 14 Proyla karşılaştırıyorduk. Karşılaştırırken S23 bi anda hata vermeye başladı "Kamera uygulaması çalışmayı durdurdu." adı altında. Her neyse, son tercih senin.

Kanımca 13 veya 14 Pro al, geri kalan parayla da bir laptop alabilirsin. 15'ler titanyum kasası hiç dayanıklı olmadığı için sevilmiyor. Paran varken Samsung veya herhangi bir Android alma derim, kendimde yaşadım ve sonu her türlü hüsran. Çoğu Android 2 yıla ölüyor. Daha geçen yaz ablama bakmaya gitmiştik S23 için mağazaya girdik ve kameralarına bakıyorduk 14 Pro'yla karşılaştırıyorduk. Karşılaştırırken S23 bir anda hata vermeye başladı "kamera uygulaması çalışmayı durdurdu." adı altında. Her neyse, son tercih senin.

Hiç öyle bir durum yaşamadım. S23 ise 8 gen 2'li 14 Pro ile denk bir cihaz. Bir kaliteli telefon bir kaliteli bilgisayar almak varken neden sadece bir iPhone alasın?

Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi hangisi sizce, S23 alırsam eğer yanına 4060 laptop da alacağım. 50k yı nasıl kullanmak mantıklı olur. Hepsiburada pay ile alacağım. Link varsa oradan alabilirim. Hepsiburada satıcısı 4060 laptop bulamadım. Diger satıcılar güvenilir midir? iPhone 15'te çok istiyorum istiyorum stabilizeden dolayı.

iPhone Pro modeller dışında alınmaz bu yüzden S23 ayrıca iPhone artık stabil değil iOS 10 ve öncesindeydi o artık iOS stabilliğini kafanızdan atın Samsung artık IOS'dan daha stabil kalmayı başarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı