S24 3.5 saat ekran süresi veriyor

Görsel zeka kapalı şekilde expert RAW üzerinden çekmeyi denediniz mi? Uapay zeka dokunuşunu minimuma, her telefonda olan seviyeye çekiyor. Aslında bence yapay zeka dokunuşları olunca daha iyi oluyor. iPhone 15 ve 14pm ile kamerasını kıyaslama fırsatım oldu. iPhone 15ten iyi sonuçlar veriyor.
Bu arada WhatsApp blur olayı bir özellik diye biliyorum düşündüğüm şeyden bahsediyorsanız. Ben çok görüntülü arama yapmadığım için kapatıp açmayı hatırlamıyorum ama bilen varsa çözüm bulunur.

Henüz expert RAW'ı çok deneyimleyemedim indirdim sadece. Yakında deneyeceğim onu da. Yapay zeka dokunuşlarını ben %90'ını genelde beğenmedim tonlamaları bazen güzel yapıyor fakat genel olarak bir fotoğraftaki en önemsediğim şeyi bozuyor, siyah beyaz dengesini. Kamera kıyaslaması kişisel zevk meselesi. Ben bir fotoğrafta çok detay sevmem mesela, Samsung çok detaylı çekiyor. Video çekimi falan iyi bu arada bu illet şey sadece fotoğraf çekiminde. Ön kamerası da güzel. En olmadı farklı bir kamera uygulaması falan denerim artık.

Baktım expert RAW'a sonuç aynı.

Video çekiminde dediğim gibi sonuç istediğim gibi. Fotoğrafta neden sıkıntı var anlamadım. Fotoğrafta galiba otomatik kendi kendine biyerlere odak yapıyor bu yüzden buna göre de ışıklandırma değişiyor galiba. Belki bu yüzdendir.

Son düzenleme:
Herkes düz model S24'nin ekran sürelerini paylaşmış, FE ile ne kadar batarya farkı var görülsün istedim. Satın alacak arkadaşlara da bilgi edinmiş olur. Sosyal medya kullanımı, Video izleme, İnternet tarayıcısında gezinme, Mobil veri/Wi-Fi kullanımı ve FHD+ 120Hz ile 1 günlük kullanım.

%20 kalan şarjla S24 FE'de aldığım ekran süresi.

Screenshot_20250105_162336_Device care.jpg

@GucukBey Sizde S24+ ekran sürelerini birkaç sefer görüntüsünü çekip atabilirseniz iyi olur. S24 ekran süresi konusunda hem S24 FE hem de S24+ ile aynı işlemci ve batarya büyüklüğünü katarsak ne kadar süre alındığını görülmüş olacaktır. Ekran süre farkı görülmüş olur. Özellikle bataryanın etkisi.

Son düzenleme:
Herkes düz model S24'nin ekran sürelerini paylaşmış, FE ile ne kadar batarya farkı var görülsün istedim. Satın alacak arkadaşlara da bilgi edinmiş olur. Sosyal medya kullanımı, Video izleme, İnternet tarayıcısında gezinme, Mobil veri/Wi-Fi kullanımı ve FHD+ 120Hz ile 1 günlük kullanım.

%20 kalan şarjla S24 FE'de aldığım ekran süresi.

Eki Görüntüle 2389567

@GucukBey Sizde S24+ ekran sürelerini birkaç sefer görüntüsünü çekip atabilirseniz iyi olur. S24 ekran süresi konusunda hem S24 FE hem de S24+ ile aynı işlemci ve batarya büyüklüğünü katarsak ne kadar süre alındığını görülmüş olacaktır. Ekran süre farkı görülmüş olur. Özellikle bataryanın etkisi.
Hocam bende de S24 FE var ama şu şekilde

Hocam bende de S24 FE var ama şu şekilde

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250226_202609_Device care.jpg
    Screenshot_20250226_202609_Device care.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20250226_202609_Device care.jpg
    Screenshot_20250226_202609_Device care.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 85
@system32exec Hocam selamlar, S24+ kullanıyorum. RAM Plus için fikriniz hala aynı mı. Ben de bazı yerlerde depolamayı verimli kullandığını hatta söylediğinizin aksine RAM' den daha düşük frekansta çalıştığı için bataryaya olumlu yönde etki ettiğini okumuştum.

@system32exec Hocam selamlar, S24+ kullanıyorum. RAM Plus için fikriniz hala aynı mı. Ben de bazı yerlerde depolamayı verimli kullandığını hatta söylediğinizin aksine RAM' den daha düşük frekansta çalıştığı için bataryaya olumlu yönde etki ettiğini okumuştum.
Yani ben S23'de kapalı şekilde kullanıyorum ilk aldığımdan beridir. Snapdragon için söylentiler böyleydi.

Exynos S24 için bilemiyorum belki farklılık gösterir sizin işlemcide.

Ama benim S23'de açık şekilde ahım şahım oha diyeceğim kadar etkili olmadı. En fazla 40 dakika sürem arttı kapalı iken o kadar. Hız,stabillik aynı.

@system32exec hocam selamlar, S24+ kullanıyorum. RAM Plus için fikriniz hala aynı mı? Ben de bazı yerlerde depolamayı verimli kullandığını hatta söylediğinizin aksine RAM'den daha düşük frekansta çalıştığı için bataryaya olumlu yönde etki ettiğini okumuştum.

Bende S24+ için uzun zamandır kapalı kullanıyorum. 12 GB LPDDR5X bir cihazda RAM Plus açmak pek de mantıklı değil. Açsanızda fark olmaz. Bir de internette uzun vadede sorun çıkaracağını ya da stabil çalışmaya etki ettiğini görmüştüm ama ne kadar doğru bilinmez.

Yani ben S23'de kapalı şekilde kullanıyorum ilk aldığımdan beridir. Snapdragon için söylentiler böyleydi.

Exynos S24 için bilemiyorum belki farklılık gösterir sizin işlemcide.

Ama benim S23'de açık şekilde ahım şahım oha diyeceğim kadar etkili olmadı. En fazla 40 dakika sürem arttı kapalı iken o kadar. Hız,stabillik aynı.
40dk fena bir süre değil. Şuan Cihazımı Bul' u kapattım, 1 hafta deneyimleyip ardından RAM Plus'ı kapatıp deneyeceğim.

Selamlar, Ocak 1 den bu yana S24 kullanıyorum, çok güzel cihaz. hiç bir sıkıntı yaşamadım. şarj süresiyle ilgili zaten zamanında yazmıştım, gayet iyi durumda. One UI7 ile cihaz daha bir akıcı hale geldi. iyi ki o dönemde fiyat 38 bandındayken almışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı