Çok sorun yaşıyorsan Samsung yurtdışına mesaj yaz ya da git THH hakkını al. Servisin kötü olduğunu ve neler yaşadığını anlat. Samsung yurtdışı şikayetleri ciddiye alıyor, servis sizinle daha özel ilgileniyor. Telefonu değiştirilmesini veya iadesini talep et. Türkiye'de servisler böyle. Acer, Lenovo, HP, LG ve Philips gibi bir çok markanın servis mağduruyum. Bu markanın kötü olduğu anlamına gelmez. Servisde ki kötü deneyim yüzünden sorun yaşadınız diye markayı kötülemenin ne size ne de bize faydası yok. Emin ol ben daha çok uğraştım markaların servisleriyle ve epeyde tecrübelerim var bu konularda. Sadece nasıl şikayet edeceğini araştır, özellikle bilindik yabancı sitelere bak er ya da geç sorununu halledersin. Feryat ederek ve marka kötüleyerek sorun çözmeyi bekleme. Sorun varsa kabullenmeyip sadece hakkınızı arayın. Benim diyeceklerim bu kadar. Dediklerim kafaya dank ederse üşenmeyip sorunuzu çözebilirsiniz.Aman diyeyim uzak durun, almayın şu mereti. Ben hayatımda bu kadar para verdiğim şeye üzüldüğümü hatırlamıyorum. Bu cihazın toplatılması, fatura ücretine müteakip iade edilmesi gerekiyor. Sorunları bitmediği gibi servislerinde de sorunları kabul etmeyip size cahil muammelesi yaparlar, paranızla rezil olursunuz. Her gün ayrı bir sorun yaşadığım başka cihaz hatırlamıyorum.
Yok tecrüben yokmuş belli ki. Yurtdışı meselesi zırva, onu geç ve çözüm olarak insanlara sürrealist çözümler sunup vakitlerini kaybettirme. Yurtdışı hesaplarına mail attım daha önce, yerel servislere yönlendirme yapıyorlar. İlgilenmediklerini söylediğinde iletişim kanallarının numaralarını vermişler bu da ufak bi google ile bulunabilir numaralar, ilgilenilmiyor.@gokhank1 bende daha iyi telefona geçtin sandım. iPhone 13 kullanan kuzenim günlük 2 kez şarja takıyor. Hatta kendisi iPhone almayın şarjı erken bitiyor dedi. iPhone 13 düz modelinde özellik yok. 60Hz ekran, düşük batarya, düşük şarj, telefoto kamerası yok, 3 yıl geride kalmış ve dahası fiyatını hakketmiyor. Sende o zaman Apple fanboyu oluyorsun. Kimse Samsung övdüğü yok o parayı hak etmeyen telefon. Pro modeli alsan neyse.
Çok sorun yaşıyorsan Samsung yurtdışına mesaj yaz ya da git THH hakkını al. Servisin kötü olduğunu ve neler yaşadığını anlat. Samsung yurtdışı şikayetleri ciddiye alıyor, servis sizinle daha özel ilgileniyor. Telefonu değiştirilmesini veya iadesini talep et. Türkiye'de servisler böyle. Acer, Lenovo, HP, LG ve Philips gibi bir çok markanın servis mağduruyum. Bu markanın kötü olduğu anlamına gelmez. Servisde ki kötü deneyim yüzünden sorun yaşadınız diye markayı kötülemenin ne size ne de bize faydası yok. Emin ol ben daha çok uğraştım markaların servisleriyle ve epeyde tecrübelerim var bu konularda. Sadece nasıl şikayet edeceğini araştır, özellikle bilindik yabancı sitelere bak er ya da geç sorununu halledersin. Feryat ederek ve marka kötüleyerek sorun çözmeyi bekleme. Sorun varsa kabullenmeyip sadece hakkınızı arayın. Benim diyeceklerim bu kadar. Dediklerim kafaya dank ederse üşenmeyip sorunuzu çözebilirsiniz.
Yurt dışı meselesi zırva, onu geç ve çözüm olarak insanlara sürrealist çözümler sunup vakitlerini kaybettirme.
THH konusuna gelirsek, kimse malı ayıplı diye mahkeme mahkeme koşturmak zorunda değil. Bir kafa sende mi var THH öneriyorsun? Benim aldığım mal ayıplıysa bunun mahkemeye gitmeden değiştirilmesini beklemek benim en normal hakkım. Bu çok sevdiğin firma yaptıklarının aynısını Avrupa'da yapabilir mi? Merak etme ona da başvurdum 2 hafta önce, dilekçemi verdim.
Herhangi bir çözüm sunamadığın halde insanların nasıl reaksiyon gösterdiğine de karışma.
valla ben de şaşardım ve arada kaldım. biraz önce DH forum sitesini inceledim, S24 kullanan bir kaç kişinin yorumunu gördüm, gayet memnunlar, hatta bir tanesi ekran fotosu koymuş "S24 her şey açık konum Bluetooth saat ile bağlı mobil wifi kullanım" yazarak ve screen on time 6 saat 41 dakika aldığını göstermiş. diğer bir kaç kişide bu şekilde 6-7 saat arası ekran süresi aldığını yazmış. eğer bu şekildeyse 4000 lik bataryası olan cihazdan başka ne istenir ki, Allahtan belamızı isteyelimKamera olarak S23u daha iyi, batarya olarak da bir tık önde. S Pen artısıda var.
İşlemci, güncelleme desteği, RAM, ekran niti olarak da S24+ önde. Ben kişisel olarak S24+ tercih ederdim çünkü
1)S23U 3 sene sonra güncelleme almayı bırakacak
2)8 GB RAM'i var. 3 sene sonra güncellemeyi bırakacak cihaza 45 50bin TL ödemek istemezdim. Güncelleme sorun olmasa bile 8 GB RAM canınızı sıkabilir 3 4 sene sonra.
3) işlemcisi için bile S24+ benim gözümde daha üst konumda. Exynos 2400 SDG2 kıyasla çok daha güçlü ve benzer stabiliteye sahip. Neredeyse SDG3 ile rakip.
4) Ağırlık ve ergonomi olarak S23U beni rahatsız etmişti.
5)Güneş altında S24+ ekranı çok güzel oluyorken S23U yine görünse bile aşırı yansımalı oluyordu.
6) S24 serisi güncellemeleri daha erken alıyor.
Peki ya S23U hiç mi alınmaz dersen alınır mesela şu anda Samsung'da bulunan en iyi kameraya sahip cihaz bile denebilecek kadar iyi kamerası(S24+da kötü değil ama S23U hâliyle daha üst kademede) veya eğer kullanacaksan S Pen için alınabilir. Bataryasıda S24+dan büyük yani bir yarım saat fark eder.
Elbette arıza var. Akrabalarıma da aldırdım memnun ve ekran süreleri 5,6-7 saat. Arkadaş sorun yaşadığı için birde Türkiye'nin kötü servis deneyimi yaşadığı için markaya sallıyor. Çözülecek garanti yöntemleri belirttim ki çözülüyor. En sonunda yine feryat ettiği için çözülecek yöntemleri belirttik. Bilmiyor ki Türkiye'de sorunların geç çözüldüğü. Mahkemeye bile versen yıllar boyu sürüyor adalet yok ki. Türkiye'de hangi marka ürün alsam kolay değişim, iade sağlanmıyor. Uğraştırıyorlar. Kimisi ne uğraşcam diyip peşine koşmuyor, amaçta bu zaten.sıkıntı çeken arkadaşın acaba cihazında arıza mı var ?
eyvallah, bu durumda rahat rahat gidip S24 kompakt cihazımız alayım ve kullanayım. ele oturan kucuk zihaz seviyorum, zira S25 50 bin bandında yada yakın gelir Türkiye ye,Elbette arıza var. Akrabalarıma da aldırdım memnun ve ekran süreleri 5,6-7 saat. Arkadaş sorun yaşadığı için birde Türkiye'nin kötü servis deneyimi yaşadığı için markaya sallıyor. Çözülecek garanti yöntemleri belirttim ki çözülüyor. En sonunda yine feryat ettiği için çözülecek yöntemleri belirttik. Bilmiyor ki Türkiye'de sorunların geç çözüldüğü. Mahkemeye bile versen yıllar boyu sürüyor adalet yok ki. Türkiye'de hangi marka ürün alsam kolay değişim, iade sağlanmıyor. Uğraştırıyorlar. Kimisi ne uğraşcam diyip peşine koşmuyor, amaçta bu zaten.
bu sitede Samsung fanboyu aşırı fazla. Gereksiz bir abartma ve övme durumu var çözemedim. Ben de bu sitedeki yorumlara bakarak S24 alacaktım ama üniversiteden arkadaşım sağ olsun bu hatadan beni döndürdü. Kendinde de S24 vardı yazdığınız sorunları aynı şekilde o da yaşıyordu. Gittim aynı fiyat bandındaki iPhone 13 aldım benden görüp çok sevdi ve o da S24'ü satıp IP13'e geçti. Sitede iPhone 13 mü S24 mü diye konu açsam tonla linç yerim ikisi karşılaştırılır mı diye ama konu kullanım deneyimine ve memnuniyete gelince isterse 10 yıl güncelleme alsın fark etmiyor. Yılların cihazı, uçan kaçan S24'ten daha fazla memnun ediyor.
Seninkinde S22'in batarya problemi olduğunu ve işlemciden kaynaklı ekran süresi az alındığını belirtiyoruz. S21 FE'de var bu problem.Zaten düz S serilerinde batarya problemi var. S22 kullanıyorum alalı 8 ay oldu. Ekran süresi 2 saati geçince zevkten çıldırıyorum.
S25 alırsam kurtulurum bu sorunlardan gibi.Seninkinde S22'in batarya problemi olduğunu ve işlemciden kaynaklı ekran süresi az alındığını belirtiyoruz. S21 FE'de var bu problem.