S24 3.5 saat ekran süresi veriyor

Vallahi ben de şaşardım ve arada kaldım. Biraz önce DH forum sitesini inceledim, S24 kullanan birkaç kişinin yorumunu gördüm, gayet memnunlar, hatta bir tanesi ekran fotosu koymuş "S24 her şey açık konum Bluetooth saat ile bağlı mobil Wi-Fi kullanım" yazarak ve screen on time 6 saat 41 dakika aldığını göstermiş. Diğer birkaç kişide bu şekilde 6-7 saat arası ekran süresi aldığını yazmış. Eğer bu şekildeyse 4000'lik bataryası olan cihazdan başka ne istenir ki, Allah'tan belamızı isteyelim :)) yukarıda yazan bataryadan sıkıntı çeken arkadaşın acaba cihazında arıza mı var?

Zaten S24de 3,5 saat ekran süresi ya 120FPS ağır oyunu mobil veri ile oynayarak oluşur ya da cihaz sorunlu.

S serisi güçlü cihazlar. Düz modelleri küçük kopmakt cihazlar olduğu için bataryası haliyle küçük. Büyük ekranlı Samsung modeli alırsan bataryadı büyük. S24 FE ve S24+ ekran süreleri sizi daha mutlu edecektir.
Ben Samsung'un S serilerinin güçlü olduğuna inanmıyorum. Tercih meselesi. Önerilerinize de katılıyorum.

Ben Samsung'un S serilerinin güçlü olduğuna inanmıyorum. Tercih meselesi. Önerilerinize de katılıyorum.

Nasıl inanmıyorsunuz hocam? S serisi güçlü değilse atalım tüm telefonları/markaları çöpe. Bir ASUS bir de nubia oyuncu telefonu üretsin.
Cidden merak için soruyorum yanlış anlamayın.

Kullandığı işlemciler amiral gemisi telefonlarda pahalı telefonlarda kullanan işlemciler. iPhone işlemcisi ile kapışır ve hatta ben geçtiğine de inanıyorum.

IPhone'dan nefrete eden biri olarak söylüyorum. Apple'nin kullandığı işlemciler daha önde bana göre.

Nasıl inanmıyorsunuz hocam? S serisi güçlü değilse atalım tüm telefonları/markaları çöpe. Bir ASUS bir de nubia oyuncu telefonu üretsin.
Cidden merak için soruyorum yanlış anlamayın.

Ana menüde kasan telefondur kendisi. Zaten oyuna girince alev topu oluyor. Kamerası da beklentimin altında. Eğer telefon alırsam iPhone geçeceğim.

Ana menüde kasan telefondur kendisi. Zaten oyuna girince alev topu oluyor. Kamerası da beklentimin altında. Eğer telefon alırsam iPhone geçeceğim.
Ana menüde kastığı falan yok. Oyunlarda benim oyuncu bilgisayarım da ısınıyor. Ayrıca iPhone telefonlar daha sıcak çalıştığını da belirtmek isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı