@gokhank1 bende daha iyi telefona geçtin sandım. iPhone 13 kullanan kuzenim günlük 2 kez şarja takıyor. Hatta kendisi iPhone almayın şarjı erken bitiyor dedi. iPhone 13 düz modelinde özellik yok. 60Hz ekran, düşük batarya, düşük şarj, telefoto kamerası yok, 3 yıl geride kalmış ve dahası fiyatını hakketmiyor. Sende o zaman Apple fanboyu oluyorsun. Kimse Samsung övdüğü yok o parayı hak etmeyen telefon. Pro modeli alsan neyse.
Çok sorun yaşıyorsan Samsung yurtdışına mesaj yaz ya da git THH hakkını al. Servisin kötü olduğunu ve neler yaşadığını anlat. Samsung yurtdışı şikayetleri ciddiye alıyor, servis sizinle daha özel ilgileniyor. Telefonu değiştirilmesini veya iadesini talep et. Türkiye'de servisler böyle. Acer, Lenovo, HP, LG ve Philips gibi bir çok markanın servis mağduruyum. Bu markanın kötü olduğu anlamına gelmez. Servisde ki kötü deneyim yüzünden sorun yaşadınız diye markayı kötülemenin ne size ne de bize faydası yok. Emin ol ben daha çok uğraştım markaların servisleriyle ve epeyde tecrübelerim var bu konularda. Sadece nasıl şikayet edeceğini araştır, özellikle bilindik yabancı sitelere bak er ya da geç sorununu halledersin. Feryat ederek ve marka kötüleyerek sorun çözmeyi bekleme. Sorun varsa kabullenmeyip sadece hakkınızı arayın. Benim diyeceklerim bu kadar. Dediklerim kafaya dank ederse üşenmeyip sorunuzu çözebilirsiniz.Aman diyeyim uzak durun, almayın şu mereti. Ben hayatımda bu kadar para verdiğim şeye üzüldüğümü hatırlamıyorum. Bu cihazın toplatılması, fatura ücretine müteakip iade edilmesi gerekiyor. Sorunları bitmediği gibi servislerinde de sorunları kabul etmeyip size cahil muammelesi yaparlar, paranızla rezil olursunuz. Her gün ayrı bir sorun yaşadığım başka cihaz hatırlamıyorum.
Son düzenleme: