S24 3.5 saat ekran süresi veriyor

Zaten S24de 3,5 saat ekran süresi ya 120FPS ağır oyunu mobil veri ile oynayarak oluşur ya da cihaz sorunlu.

Ben Samsung'un S serilerinin güçlü olduğuna inanmıyorum. Tercih meselesi. Önerilerinize de katılıyorum.

Ben Samsung'un S serilerinin güçlü olduğuna inanmıyorum. Tercih meselesi. Önerilerinize de katılıyorum.

Nasıl inanmıyorsunuz hocam? S serisi güçlü değilse atalım tüm telefonları/markaları çöpe. Bir ASUS bir de nubia oyuncu telefonu üretsin.
Cidden merak için soruyorum yanlış anlamayın.

Kullandığı işlemciler amiral gemisi telefonlarda pahalı telefonlarda kullanan işlemciler. iPhone işlemcisi ile kapışır ve hatta ben geçtiğine de inanıyorum.

IPhone'dan nefrete eden biri olarak söylüyorum. Apple'nin kullandığı işlemciler daha önde bana göre.

Nasıl inanmıyorsunuz hocam? S serisi güçlü değilse atalım tüm telefonları/markaları çöpe. Bir ASUS bir de nubia oyuncu telefonu üretsin.
Cidden merak için soruyorum yanlış anlamayın.

Ana menüde kasan telefondur kendisi. Zaten oyuna girince alev topu oluyor. Kamerası da beklentimin altında. Eğer telefon alırsam iPhone geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…