S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 26.943
Ne diyeyim S21'de almış güncellemeyi. Bir ben kaldım güncelleme almayan.

Samsung için tek kelime, batırdı(forumda olduğumuz için aklımda olan şeyi söyleyemiyorum
One UI 8 ile toparlayacak umarım.

Eğer sorun işlemcide olsaydı S23 FE S24 FE'den en az 20gün sonra almalıydı. Exynos 2400e 2200 kıyasla aşırı üstün bir işlemci. Daha sorunsuz daha optimize daha stabil ve daha güçlü. Dediğinizle alakalı değil yaşanan bu durum.

Donanım olduğunu sanmıyorum. Bazen böyle şeyler oluyor düzeltilir yakında.
Optimizzasyon sorunları işlemci gücüyle alakalaı değil. Verdiğiniz örnek saçma. Komut seti, sürücüler ve mimari gibi birçok faktör var.

Optimizzasyon sorunları işlemci gücüyle alakalaı değil. Verdiğiniz örnek saçma. Komut seti, sürücüler ve mimari gibi birçok faktör var.

Sadece güç demedim okuduysanız. Daha stabil, optimize dedim. Üstelik daha güncel. Ek olarak verdiğiniz örnekleri anlayamadım, iki işlemcide komut seti olarak aynı aileden geliyor. Mimari açısından aynı geliştiricinin elinden geçti, tabanları aynı yere dayanıyor. Bence sizde neden bahsettiğinizi tam bilmiyorsunuz. Hadi diyelim onu geçtim. Şu an S24+ üzerinden One UI 7 arayüzü ile yazıyorum, sorun şu ki S24+da bulunan Exynos 2400 S24 FE'de bulunan Exynos 2400e ile tıpatıp aynı mimari, komut seti ve çekirdek yapısı kullanıyor. İşlemciyse sorun neden S24 ve S24+ modelleride aldı o zaman? Sizce hala sorun işlemcide mi?

Arkadaş madem işlemcide problem var bütün ülkelerde nasıl aldı bu telefon güncellemeyi? İşlemci tarafında bir sorun olduğunu sanmıyorum Samsung Türkiye yetkililerine güzel şiirler yazabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum işlemci kısmında.
Zaten işlemcide sorun yok. İşlemcide sorun varsa temelde neredeyse her şeyi tıpatıp aynı olan işlemciye sahip S24 ve S24+ alalı 20gün olacak onlar niye aldı diye sorar insan.

Arkadaş madem işlemcide problem var bütün ülkelerde nasıl aldı bu telefon güncellemeyi? İşlemci tarafında bir sorun olduğunu sanmıyorum Samsung Türkiye yetkililerine güzel şiirler yazabilirsiniz.

Güncellemeyi Türkiye'de dağıtan kişi Samsung Türkiye değil o pazarlayıcı olarak çalışıyor. Oto galerici gibi telefon sipariş edip yurt içinde satıyor buna distribütör deniyor ve güncelleme işi ile uğraşmıyor.

Güncellemeyi Türkiye'de dağıtan kişi Samsung Türkiye değil o pazarlayıcı olarak çalışıyor. Oto galerici gibi telefon sipariş edip yurt içinde satıyor buna distribütör deniyor ve güncelleme işi ile uğraşmıyor.
Tamam işte A56 satılsın diye bekliyoruz. S24 FE varken A56 alanın da aklından şüphe ederim.

Tamam işte A56 satılsın diye bekliyoruz. S24 FE varken A56 alanın da aklından şüphe ederim.

Adam A56'yı satmak istese tüm dünyada satmak ister bu nasıl mantık? Her segment telefonun bir alıcısı var üstelik S24FE ile A56'nın arasında pek de fiyat farkı yok nereden baksan FE serisi de A serisinin okunup üflenmiş hali olarak biliniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı