S24 Plus ekran süresi nasıl artırılır?

Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Ekran süresi bana çok az geliyor bu cihaza göre.
FHD+, AOD kapalı, 5G kapalı, parlaklık hep en düşüklerde, performans profili düşükte, Bluetooth NFC gibi bütün özellikler kapalı olmasına rağmen randuman alamıyorum 3 gündür.

İade etme şansım olur mu acaba?
Bir çözüm yolu var mıdır?

Samsung bu sefer de Exynos'u becerememiş mi acaba? 14T Pro yerine tercih ettim ama pişman olacak gibiyim.

Dosya Ekleri

• s24.jpg
    s24.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 140
  • s241.jpg
    s241.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç tasarrufu modunu açın. Maalesef base, Fe ve Plus modellerde 120hz yorucu oluyor bende S23 kullanıyorum 120hz kullanınca yetmiyor bazen 60 kullanıyorum akşam 50ye iniyor şarjı sizede güç tasarrufu modunu öneririm 120hzden 60hz'e çekiyor ve bayağı etkiliyor şarjı.

Güç tasarrufu modunu açın. Maalesef base, FE ve Plus modellerde 120Hz yorucu oluyor bende S23 kullanıyorum 120Hz kullanınca yetmiyor bazen 60 kullanıyorum akşam 50ye iniyor şarjı size de güç tasarrufu modunu öneririm 120Hz'den 60Hz'e çekiyor ve bayağı etkiliyor şarjı.

4900 MAh'lık telefon 120 Hz'de 6 saati zor vermesi normal mi?
Güç tasarrufu modunu açmadan 5 senelik S10e ile aynı süreyi veriyor benim cihazda mı sıkıntı var acaba?

4900 MAh'lık telefon 120 Hz'de 6 saati zor vermesi normal mi?
Güç tasarrufu modunu açmadan 5 senelik S10e ile aynı süreyi veriyor benim cihazda mı sıkıntı var acaba?
Hocam yeni telefonlarda kapasite ne kadar çok olsa da işlemci yoruyor olabilir. Cihazınız normal ekran süresi. Ama daha çok performans için 60hz almanızı öneririm birkaç saat kullanımda alışıyor göz.

Hocam yeni telefonlarda kapasite ne kadar çok olsa da işlemci yoruyor olabilir. Cihazınız normal ekran süresi. Ama daha çok performans için 60Hz almanızı öneririm birkaç saat kullanımda alışıyor göz.

Bu telefonlarda Trendyol kutusu açılmış iade alır mı?

FHD+, AOD kapalı, 5G kapalı, parlaklık hep en düşüklerde, performans profili düşükte, Bluetooth NFC gibi bütün özellikler kapalı olmasına rağmen randuman alamıyorum 3 gündür.

Samsung bu sefer de Exynos'u becerememiş mi acaba? 14T Pro yerine tercih ettim ama pişman olacak gibiyim.
Hocam bir sorun var gibi bendeki S24+ en az 8 saat veriyo QHD 120Hz ayarlarda.

Bende de aynı sorun var hocam telefonu alalı 6 gün oluyor ben de en fazla 5.5-6 saat gördüm.

@Hyperciaa @EddieTheHero @eyupensar98
Rica etsem şu anki kullanımda tekrar ekran sürelerini atar mısınız? Ya da ne kadar alıyorsunuz hangi kullanımda söyler misiniz? Ben de S24+ almayı düşünüyorum. Fakat ekran süresi ve Exynos yüzünden tedirginim.
Fhd+, performans profili, 120-60 Hz değişmeli kullanıyorum, ekran parlaklığı kullanım süresinin çeyreği kadar fulle yakın ondan sonra orta-düşük ayarlarda, okul süresi boyunca mobil veri açık ekran süresi bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241220_144809_Device care.jpg
    Screenshot_20241220_144809_Device care.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 100

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı