S24 Plus vs Xiaomi 14T Pro

Bana göre Xiaomi alinacaksa ana seri mi alınmalı diye düşünüyorum diğer serileri kronik sıkıntılar yazilim sorunlari çıkabiliyor.

HyperOS akıcı ama onun dışında boş. 7 yıl güncelleme 2025 modellerinde geçerli. HyperOS kullanıyorum geçen güncelleme geldi HyperOS 2'ye güncelledim telefonu. Ana ekran uygulama düzeni seçeneklerini azaltmışlar. 4-5 tane seçenek vardı artık sadece 2 tane var. Şaka gibi...
Hangi model kullanıyorsun note mu?

Bana göre Xiaomi alinacaksa ana seri mi alınmalı diye düşünüyorum diğer serileri kronik sıkıntılar yazilim sorunlari çıkabiliyor.

Diğer sorunlu dediğin seriler dediğin HyperOS serisi çıkarıyor aynı, adam zaten mi serisi sormuş sanırım pek bilgin yok Xiaomi Mi serisidir amiral sınıfı diğer modellerinde de yazılım sıkıntısı kalmamakta.

Hangi model kullanıyorsun Note mu?

Diğer sorunlu dediğin seriler dediğin HyperOS serisi çıkarıyor aynı, adam zaten mi serisi sormuş sanırım pek bilgin yok Xiaomi Mi serisidir amiral sınıfı diğer modellerinde de yazılım sıkıntısı kalmamakta.

T serilerinde kronik sorunlar var benim bahsettiğim düz 15, 15u, 14 vs.

14T Pro kullanıyorum gayet memnunum. Yazılım daha sorusuz olsun istiyorsan direkt Samsung al. Kamera, işlemci, hızlı şarj gibi özellikleri ön plana koyarsan 14T Pro al.

S24+ alabiliyorsanız alın derim.

Xiaomi 14T Pro açık ara farkla. 7 yıl güncelleme HyperOS sürümü çok güzel akıcı oldu IPhone'dan farkı yok.

Farkı yok mu? Sadece optimizasyon olarak bile en az 3 4 yıl önde Apple.

Hayırlı olsun en doğru tercih.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı