S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

Bütçe
75000-120000

LO4FIRE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre güzel bir telefon almak için para biriktiriyordum ve 15 Pro Max gibi bir telefonu rahatça alabilecek bir para biriktirdim. iPhone 15 Pro Max ve Samsung S24 Ultra arasında kaldım. Şubatta bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Zaten şu an mevcudumda bir telefon var fakat oynadığım oyunlarda maksimum performansa ermek için güzel teknik özellikleri bulunan ve beni 5 ila 7 sene kolayca götürecek bir telefon arıyorum. Bütçemi biraz daha artırıp Z fold 6 alabilirim ama ne kadar doğru bir karar vermiş olurum bilmiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Bu karşılaştırmaları biraz da Nvidia vs Amd ekran kartı tartışmasına benzetiyorum. Amd modeller daha F/P ama Nvidia kadar stabil ve sorunsuz yazılıma sahip değiller. Mükemmel bir şey istiyorsanız iPhone.

Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre güzel bir telefon almak için para biriktiriyordum ve 15 Pro Max gibi bir telefonu rahatça alabilecek bir para biriktirdim. iPhone 15 Pro Max ve Samsung S24 Ultra arasında kaldım. Şubatta bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Zaten şu an mevcudumda bir telefon var fakat oynadığım oyunlarda maksimum performansa ermek için güzel teknik özellikleri bulunan ve beni 5 ila 7 sene kolayca götürecek bir telefon arıyorum. Bütçemi biraz daha artırıp Z fold 6 alabilirim ama ne kadar doğru bir karar vermiş olurum bilmiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Katlama telefon size bagli ama bana fold 6 fiyati yuksek geldi. Sattigimda degeri dusmesin diyorsaniz 15 pro max, ozgur kullanayim kalemi vs olsun derseniz s24 ultra. İkiside lider cihazlar.

Parasına göre performansları ve vaat ettikleri kötü.
Samsung rog 8 pro tarzi bir şey aklınızda beliriyorsa aklınıza kamera ve kullanımı getirmek istiyorum xiaomi 14 pro tarzi bir telefon da benim tercihim dışında olduğu için iki telefon arasında kaldım yani size bir seçenek sunduk bunun dışına çıkmayın lütfen

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı