S24 ve S24+ ile kullanılan Exynos 2400 hakkında fikirleriniz nedir?

Adaptörüm orijinal, ben 18Wtan devam o zaman.

Exynos 2400e ile aranıza katılıyorum. 10 gündür aktif kullanmaktayım sizce batarya optimizasyonu tam olarak kaç günde tamamlanır ?​

Exynos 2400e ile aranıza katılıyorum. 10 gündür aktif kullanmaktayım sizce batarya optimizasyonu tam olarak kaç günde tamamlanır?​

1ayda iyileşmeye başlar 1,5 2 ay sonunda hemen hemen maksimum batarya performansı almaya başlamış olursun.

Teşekkürler bir de emülatörden bahsetmişsiniz adını öğrenebilir miyim bende emülatör ile PC oyunlarını oynamak istiyorum aslında.

PC oyunları oynamak için winlator kullanman gerek. Ben PSP ve PS2 oyunları falan için PPSSPP ve damonPS2 kullanıyorum.

PC oyunları oynamak için winlator kullanman gerek. Ben PSP ve PS2 oyunları falan için PPSSPP ve damonPS2 kullanıyorum.
Telefon geldi. Redmi note 9dan sonra fenasal hissettirdi.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. S24+ aldım hocam. Keşke 25k olsaydı.

@GucukBey Redmi'den sonra cahil gibi hissediyorum. Şu özelliği kesinlikle kullanın çok rahat ettiriyor gibisinden önerileriniz var mı?

Goodlocka kesinlikle bakın. Pil korumasını adaptife alabilirsiniz hatta %80 şarj yetecekse maksimumda alınabilir. Ekran kısmından ekran modunu bir tık canlıya alabilirsiniz. Kullanmadığınız uygulamaları manuel olarak derin uykuya alabilirsiniz. Aslından One UI o kar çeşitli ve özelleştirmeye sahip ki 4 sene kullansanız 5.senede daha önce fark etmediğiniz bir özellik bulunca yine sizi şaşırtır. YouTube'dan çeşitli videolar izlenebilir. Sizin Redmi'de bu vardı bunda var mı varsa nasıl açılır dediğiniz bir özellik varsa siz yazın bende bildiğim bir şeyse yardım edebilirim. Farklı konulardan sorunuz olursa da sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı