S24+ vs 15 Pro

Şimdi burada artık zevkler devreye giriyor. S24U, yapay zeka özellikleri olsun, daha iyi işlemcisi olsun, Çok daha fazla Zoom yapabilme gibi şeylere öne çıkıyor ayrıca ekranda da renk doygunluğu olarak S24U önde. iPhone ise kamerada bence daha doğal fotoğraf çekiyor, başka Apple cihazlarınız varsa ekosistem açısından daha verimli oluyor. Ben özellikle kamerada doğal fotoğrafı sevdiğimden 15PM alırdım.
Ekleme: Dinamik adayı da ben çok beğeniyorum 15PM seçmemin diğer nedenlerinden de olabilirdi.
Anladım Dinamik ada benimde çok hoşuma gidiyor ondan 15 i daha çok istiyorum. Yapay zekada bence yakında apple gelir

Bütçe konusunda sıkıntı yoksa tercih daha net olmalı aslında. Fiyat farkı önemli olmadan tercih yapıyorsanız ne istediğinizi bilmeniz gerek ve S24 Ultra-Plus ve iPhone 15 Pro serisi arasındaki ayrım çok net. Onun kamerası şöyle, bunun performansı böyle detaylarına çok kapılmadan 2 telefonu elinize alın ve iOS ve Android arasında tercih yapın. Çünkü bu detaylara kıyasla çok daha önemli ve tercihi netleştirecek olan husus. Eğer 3-4 farklı Android amiral cihaz arasında kalsanız daha detaylara bağlı kıyaslamalar yapılabilirdi.

Tercihinizi diğer cihazlarınız ve ekosistem etkileyebilir, eğer Pro Max düşünmüyorsanız ekran boyutları ve tasarım vs. gibi direkt deneyimi etkileyecek faktörler belli. Ne istediğinizi bilmeyip ama iPhone denemek istiyorum diyorsanız memnun kalmazsanız kolayca Androide dönmeniz de mümkün olabilir piyasasını koruyacağı için. Buradan gelebilecek fikirler ancak kişisel tercihler olabilir.
Anladım sağ olun
 
Anladım Dinamik ada benim de çok hoşuma gidiyor ondan 15'i daha çok istiyorum. Yapay zekada bence yakında Apple gelir

iOS 18 ile gelecek yani eylül ayında. Tabii ne düzeyde olur Android gibi sıçrama yapar mı bilemeyiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı