RamonMotta
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Tam 1 senedir Samsung S23 kullanıyorum telefondan oldukça memnunum, bu telefona 14 Pro Max'ten geçtim. Geçerken tereddütlerim vardı ancak şu anki geldiğim noktada pişman olmadığımı söyleyebilirim. Android tarafını sevdim, yani manevra alanı daha geniş bu da sevmemin büyük artılarından biri oldu, tek sıkıntım şarj problemi.
Artık pilin de ömrünün bittiğini ve pili daha uzun gidecek bir cihaza geçmenin gerekliliğini düşünerekten 16 Pro Max ve S25 Ultra arasında kaldım. Ayrıca telefonu alırken takas desteğinden faydalanacağım, elimdeki cihazı 21-22K civarı bir fiyata sayacaklar. Sizin öneriniz nedir? Honor vs markalarla ilgilenmiyorum, 14 Pro Max ile en iyi telefonlarından birini de kullandım.
Artık pilin de ömrünün bittiğini ve pili daha uzun gidecek bir cihaza geçmenin gerekliliğini düşünerekten 16 Pro Max ve S25 Ultra arasında kaldım. Ayrıca telefonu alırken takas desteğinden faydalanacağım, elimdeki cihazı 21-22K civarı bir fiyata sayacaklar. Sizin öneriniz nedir? Honor vs markalarla ilgilenmiyorum, 14 Pro Max ile en iyi telefonlarından birini de kullandım.
Son düzenleyen: Moderatör: