S25 Ultra vs 16 Pro Max

Merhaba arkadaşlar. Tam 1 senedir Samsung S23 kullanıyorum telefondan oldukça memnunum, bu telefona 14 Pro Max'ten geçtim. Geçerken tereddütlerim vardı ancak şu anki geldiğim noktada pişman olmadığımı söyleyebilirim. Android tarafını sevdim, yani manevra alanı daha geniş bu da sevmemin büyük artılarından biri oldu, tek sıkıntım şarj problemi.

Artık pilin de ömrünün bittiğini ve pili daha uzun gidecek bir cihaza geçmenin gerekliliğini düşünerekten 16 Pro Max ve S25 Ultra arasında kaldım. Ayrıca telefonu alırken takas desteğinden faydalanacağım, elimdeki cihazı 21-22K civarı bir fiyata sayacaklar. Sizin öneriniz nedir? Honor vs markalarla ilgilenmiyorum, 14 Pro Max ile en iyi telefonlarından birini de kullandım.

Burada iki telefonun kapışmasından ziyade önce 14PM sonra S23 kullanmışsınız. Siz Android mi iOS mi kullanmak istiyorsunuz şu anda onu kendinize sorun. Biz bu durumda ne desek boş kalır.

Ben şahsen bu tarz telefonları kapıştırmayı doğru bulmuyorum.
Yani kapıştırarak hiçbir şey elde etmiyoruz, ikisi de segmentinin en iyi telefonları.
İki telefonda da pişman olmazsınız ne aldığınızı bilerek alırsanız.
Android isterseniz S25 Ultra illa iOS olsun derseniz 16 Pro Max alın, kullanıcıya bağlı, şu telefonları bu kadar karşılaştıran bir bizim ülke sanırım.
Bana soracak olursanız ben şahsen S25 Ultra alırdım, hem genel olarak daha iyi ve daha çok özelliği var ve daha özgür, çok uzun süre güncelleme alacak, çok fazla özelleştirme sağlıyor, ayrıca Samsung ekosistemime uygun.

İkisi de kendi tarafının en iyi telefonları gündelik kullanımda fark hissetmezsiniz kendinize iOS mu Android mi sorusunu sorun kamera konusunda artık bilinen Samsung daha yüksek kontrast Apple daha gerçeğe yakın renkler Zoom konusunda Samsung daha iyi video konusunda Apple daha iyi.
S25 yerine paranız varsa S26 beklemenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı