S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max

Hem s24 ultra hem iphone 16pm ninde birbirine karsi sagladigi ustunlukler var zaten. Arada neredeyse 40k lık bir fark var ve iphonun bu fiyata degecek belirli bir ustunlugu yok. Samsungda belirli ayalari yapinca kamerada 16pm ile bir fark olmuyor on kamera haric orda bariz iphone ustunlugu var. Stock ayarlari ile 16pm nin arka kamerasi daha iyi evet. Ancak zoom konusunda katilmiyorum netlik olarak bizzat denedim s24 ultra daha iyi isler cikartiyor netlikte. Ekrana gelirsek samsungdan tek ekstra ozellikleri dolby vision, true tone ve oleophobic coating, ekstradan ekran kasa oranı bir tık daha iyi. Ekran parlakligi, ppi - cozunurluk gibi göze daha yatkin ve hos gelmesini saglayacak cogu konuda samsung daha önde ki iphone un ekranlarinida samsung uretiyor. Batarya sarj surelerinde samsung onde ve ekran surelerindede bir fark yok samsungun gectigi testlerde var iphone unda. Gundelik kullanimda zaten farki gorulmeyecek iki cihaz bunlar. Android isteyen samsung ios ekosistemi kullanan yada ios kullanmak steyen birisi 16pm alir.
İphone’un çok belirli üstünlükleri var ama bu fiyata değecek üstünlüğü olmadığına ben de okeyim zaten. Sorun S24 Ultra bile 16 PM’den iyi demeniz ve iyi olmadığı özellikleri saymanız. Tartıştığımız konu bu bizim. Samsung’da belirli ayarlar yapıp İphone’a yetiştirmeye çalışıyorsanız İphone’da da belirli ayarlar yapın o zaman? Zoom dediğiniz şey 100x atıp çektiğiniz yeri yapay zeka ile netleştirmesi ve ortaya çıkan fotoyu değil İnsta’ya, 2015’de Facebook’a bile atmaz çoğu kişi. Mesele benim telefonum şu kadar yaklaştırıyor demek, uzağı görmekse tamamdır ama 100x’de çektiğin fotonun kalitesi ne kadar? Ekran konusunda tek ekstra diyip 4 özellik saydınız. Ayrıca bu zamanda hala piksel yoğunluğu üzerinden ekran karşılaştırması yapılıyor mu? 264 ppi Ipad’lerin ekranları nasıl 400 üstü ppi’ya sahip telefon ve tabletlerden iyi oluyor peki? Bataryaya gelecek olursak benim izlediğim testlerin çoğunda iPhone 16 PM, 2024 amiral gemilerinin hepsinden iyi ekran süresi verdi, S24U nasıl daha iyi anlamadım. Tekrar söylüyorum aradaki fiyat farkından dolayı S24U diyeni anlarım ama daha iyi bir cihaz, 16PM’i çoğu konuda geçiyor diyemeyiz.

Son düzenleme:
Selamlar paraya lütfen takılmayın hediye gelecek gibi düşünün.

Oyun oynamıyorum telefonda. Konsol Laptop ve pc var bunun için çok şükür.

Telefon almak istiyorum önceliğim kamera ve kalite (yazılım, stabilite, hız, uzun yıllar gitmesi). Bir süre s21 Fe kullandım. Güncelleme aldı ve kamerayı bariz düşürdüler. Baya kişi forumlarda reddit te bu konudan şikayetçi olmuş zaten. Çok üzücü işin buraya gelmesi ama ultra gibi bir flagship de bunu yapmazlar diye umuyorum.

s25 ultra, iPhone 16 veya iphone 15 arasında kaldım. 128gb almayacağım asla. Pro iPhone modellerini düşünmüyorum. Bir ihtimal de vivo x200 pro.

Kamera olarak sanki iPhone 16 pro hepsini tokatlıyor gibi.
S peni çok gereksiz buluyorum bu arada.

Selamlar paraya lütfen takılmayın hediye gelecek gibi düşünün.

Oyun oynamıyorum telefonda. Konsol laptop ve PC var bunun için çok şükür.

Telefon almak istiyorum önceliğim kamera ve kalite (yazılım, stabilite, hız, uzun yıllar gitmesi). Bir süre S21 FE kullandım. Güncelleme aldı ve kamerayı bariz düşürdüler. Bayağı kişi forumlarda Reddit'te bu konudan şikayetçi olmuş zaten. Çok üzücü işin buraya gelmesi ama Ultra gibi bir flagship de bunu yapmazlar diye umuyorum.

S25 Ultra, iPhone 16 veya iPhone 15 arasında kaldım. 128 GB almayacağım asla. Pro iPhone modellerini düşünmüyorum. Bir ihtimal de Vivo X200 Pro.

Kamera olarak sanki iPhone 16 Pro hepsini tokatlıyor gibi.
S Pen'i çok gereksiz buluyorum bu arada.

Kamera olarak iPhone 16 Pro S25 ultadan daha iyi birçok konuda ama Pro model düşünmüyorsanız pek iPhone bakmayın derim muhtemelen 16 Pro serisi S25 ultradan daha uzun güncel kalır.

Kamera olarak iPhone 16 Pro S25 ultadan daha iyi birçok konuda ama Pro model düşünmüyorsanız pek iPhone bakmayın derim muhtemelen 16 Pro serisi S25 ultradan daha uzun güncel kalır.
Kamera olarak S25 Ultra'nın 16 Pro Max ile karşılaştırma videolarında tezatlıklar var. Bir videoda 16 PM diğer videoda S25 Ultra daha iyi iş çıkarmış. Bazı fotoğraflarda 16 PM sarımsı, sıcak tonu uygulamış bazı durumlarda da S25 Ultra aynısını yapmış. Ben seçim yapmanın zor olduğunu düşünüyorum.

Kamera olarak S25 Ultra'nın 16 Pro Max ile karşılaştırma videolarında tezatlıklar var. Bir videoda 16 pm diğer videoda S25 Ultra daha iyi iş çıkarmış. Bazı fotoğraflarda 16 pm sarımsı, sıcak tonu uygulamış bazı durumlarda da S25 Ultra aynısını yapmış. Ben seçim yapmanın zor olduğunu düşünüyorum.

Ama S25 Ultra cok yeni bir telefon 16pmnin eski test sonuclari falan da var ve genel olarak renk dogrulugu yuksek ama S25 Ultra incelemelerinde gordugum kadariyla S24 serisinde bahsedilen renk sorunlari hala var, belki One UI 7'nin guncellemeleri ile cozeceklerdir.

Ya bu en koyu iPhone fanboyu münakaşaya girmeye değmez. Tamam de iPhone daha iyi de sussun.

Kesinlikle S25 Ultra. iPhone 16'nın 15ten tek farkı kamera butonu. Samsung'la da aynı şeyi yapabiliyorsunuz. En yenisi en iyisidir S25 Ultra.

Bana iPhone fanboyu deyip en buyuk Samsung fanboyu olmaniz gercekten komik sadece YouTube kanallarindan gordugunuz videolarla yorum yapiyorsunuz, forumda kac kisiye Samsung'ya da baska markalar cihaz onerdim ama sizin daha hiç Samsung ovmekten baska mesajinizi gormedim.

En iyisinin iyisi falan degil sosyal medyada bile bircok Samsung oven kanal bile S25 ultrayi ovmedi cunku beklentinin aşırı altinda cikti Samsung'un lansman Samsung degil Google lansmaniydi, Samsung'un amiral gemisinde hele 7 yil guncelleme destegi vadettiği amiral gemisinde 12 GB RAM kullanmasi cidden cok uzucu bir durum.

Kamera olarak S25 Ultra'nın 16 Pro Max ile karşılaştırma videolarında tezatlıklar var. Bir videoda 16 PM diğer videoda S25 Ultra daha iyi iş çıkarmış. Bazı fotoğraflarda 16 PM sarımsı, sıcak tonu uygulamış bazı durumlarda da S25 Ultra aynısını yapmış. Ben seçim yapmanın zor olduğunu düşünüyorum.
Gsm arena teste başlamış önden söyledikleri şey kamerasının kötü olduğu hatta Vivo x100 ultra, xiaomi 14 ultra vs gibi cihazlara göre en kötü Ultra samsung s25u demişler foto kısmında.

Komplo teorisi sonu diyebilirsiniz ama farklı sektörlerde yüzlerce yıldır örneği var bunun.

Acaba apple ın önüne geçmesin diye samsunga baskı yapıyor olmasınlar?
Huawei yi bitirmeseler şuan herkes eminim Huawei alıyor oldu. Adamlar kendi çipini de yapmaya başlamıştı.

LG de bir güney kore firması. Telefon kısmını sattı duymuşsunuzdur. Bende lg g5 vardı. Çektiği fotolara bakıyorum arada arşivden. Zamanın ötesindeymiş...

OLED devi koskoca lg mi beceremeyecekti bu işi general mobile gibi firmalar varken piyasada? Çok saçma değil mi?
S25 kamera da iPhone u açık ara tokatlasa çoğu insan Apple I bırakır inanın çoğu insan için tek özelliği kamerası.

Şuan apple seviyesinde sadece Çinli firmalar kaldı ama onlarında Huawei gibi bir gücü yok çip yapamıyor Apple a rakip değiller. Oldukları an onlarında android fişi çekecektir.

Serbest piyasa ekonomisi liberal ekonomi. Aynen aynen. Bir ai firması çıktı trilyon dolar para sildi abd borsasında bir günde. Belli ki artık dünya batı ekseninden çıkacak.

Bana iPhone fanboyu deyip en buyuk Samsung fanboyu olmaniz gercekten komik sadece YouTube kanallarindan gordugunuz videolarla yorum yapiyorsunuz, forumda kac kisiye Samsung'ya da baska markalar cihaz onerdim ama sizin daha hiç Samsung ovmekten baska mesajinizi gormedim.

En iyisinin iyisi falan degil sosyal medyada bile bircok Samsung oven kanal bile S25 ultrayi ovmedi cunku beklentinin aşırı altinda cikti Samsung'un lansman Samsung degil Google lansmaniydi, Samsung'un amiral gemisinde hele 7 yil guncelleme destegi vadettiği amiral gemisinde 12 GB RAM kullanmasi cidden cok uzucu bir durum.
çok haklısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı