S25 vs iPhone 16

Arkadaş fanatik, itiraf edemiyor. Sebebi Apple olması, elma olması. Fanatiklerin yorumlarına aldırmayın hocam. Bizler gibi tarafsızların yorumlarını kâle alın derim yüksek miktarda para vereceksiniz.

Her gün başka bir markanın fanatiği ilan ediliyorum gerçekten gülünç iki telefonunda gayet tarafsız karşılaştırma videosunu atmışım Apple çok daha iyi falan da dememişim nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri?

Son düzenleme:
Her gün başka bir markanın fanatiği ilan ediliyorum gerçekten gülünç iki telefonunda gayet tarafsız karşılaştırma videosunu atmışım Apple çok daha iyi falan da dememişim nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri? Size beğenmedim attım diye alındınız mı yoksa.

60Hz IPhone'lara alınır diyen, insanlara öneren bir tek sensin. İnsanların cebini değil kendi marka algını düşünüyorsun. Diğer mesajlarından da bu gayet anlaşılıyor mesajıma istediğin emojileri at, alınganlık gösterecek değilim. Para kolay kazanılmıyor, kendine alıyormuş gibi düşünerek ve bu düz model sevdanı bir kenara bırakarak yorum yazmanı öneriyorum aksi taktirde insanların ahını alırsın, kafa karışıklığına sebep oluyorsun.

60Hz IPhone'lara alınır diyen, insanlara öneren bir tek sensin. İnsanların cebini değil kendi marka algını düşünüyorsun. Diğer mesajlarından da bu gayet anlaşılıyor mesajıma istediğin emojileri at, alınganlık gösterecek değilim. Para kolay kazanılmıyor, kendine alıyormuş gibi düşünerek ve bu düz model sevdanı bir kenara bırakarak yorum yazmanı öneriyorum aksi taktirde insanların ahını alırsın, kafa karışıklığına sebep oluyorsun.

Her şeyi siyah ve beyaz olarak görmeye gerek yok. Zaten telefonu önerirken belirtiyorum, “deneyip görün.” diyorum. Kullanıcı zaten 60Hz telefon kullanıyormuş. Üstüne gidip iki telefonun ciddi bir karşılaştırma videosunu atıyorum ve en önemlisi, bazıları gibi “şu telefon şunu tokatlar.” gibi kelimeler kullanmıyorum. Gelmiş hala fanboy diyorsun. Ne fanboyluğumu gördün nerede körü körüne bir markayı savundum?

Şu an aktif kullandığım telefon bile çok büyük geliyor mağazalara gidip baktığımda iki cihaz da boyut olarak tam aradığım ölçülerde.

Nadiren gönderi paylaşımı yapıyorum genellikle sosyal medya gezmecesi, YouTube ara sıra oyun desem yeridir.

Şu an kullandığım cihazda da batarya yüzünden 60 Hz kullanıyorum çok gözüme batmıyor alıştığımdan dolayı 16'yı önerme sebebiniz nedir onu da açıklayabilir misiniz?

Anladım hocam, S25 tercih etmenizi öneririm.

Her şeyi siyah ve beyaz olarak görmeye gerek yok. Zaten telefonu önerirken belirtiyorum, “deneyip görün.” diyorum. Kullanıcı zaten 60Hz telefon kullanıyormuş. Üstüne gidip iki telefonun ciddi bir karşılaştırma videosunu atıyorum ve en önemlisi, bazıları gibi “şu telefon şunu tokatlar.” gibi kelimeler kullanmıyorum. Gelmiş hala fanboy diyorsun. Ne fanboyluğumu gördün nerede körü körüne bir markayı savundum?

Kardeşim Türkiye'deysen gri olma şansın yok. %103 vergi gerçeği ve döviz kuru gerçeği ile ülkenin de yarısı asgari ücretli çalışırken ya siyah olacaksın ya beyaz. Net olacaksın. Bu insanlar buraya konu açarken gidip de MediaMarkt'a 10dk kurcalayarak kendileri mi görsün buradan mı tecrübe kazansınlar? Sence bunu akıl edemiyorlar mı buraya yazacakları kadar? İnsanların YouTube'da inceleme adı altında reklam yapanlardan da bir şey öğrenemiyorlar ve bir tek forum gibi yerler kalıyor. Sende burada gidip de şunu demelisin "50K'ye satılan telefon 60Hz olabilir mi sene 2025" ama demiyorsun ve önerebiliyorsun gayet rahatça. Evet gidip de Apple harikadır, şahanedir demedin ama düz model önermen seni direkt fanatik yapıyor farkında değilsin ya da görmek istemiyorsun.

Merak etme bunu tek ben ilan etmiyorum, mesajlarını okuyan herkes ilan ediyor. Fanatik olmayan biri kendini açıklar, sebep sunardı ancak verecek tek bir cevabın bile yok. Veremezsin çünkü. Üstteki mesajını da silmişsin 😄Fanatiğim, Apple düz model IPhone'larını çok beğeniyorum diyebilirsin çekinme.

Düz iPhone önermeyin, kaçıncı yıla gelmişiz 60 Hz telefon kusura bakmayında olmaz, alınmaz, parasına değmez. Günümüzde En dandik düşük, orta segment telefonlar bile 120,144 Hz ekran sunuyor. Ha yeterli olur bana, dert etmem diyenler alabilir onda sıkıntı yok gene ideal cihazlar, iş görürler. Ama alınacaksa Pro veya Pro Max alınmalı. Düz iPhone yerine çok ama çok kaliteli Android cihazlar var. Hem çok kısılmış oluyorlar pro ve pro maxlere göre.

Merak etme bunu tek ben ilan etmiyorum, mesajlarını okuyan herkes ilan ediyor. Fanatik olmayan biri kendini açıklar, sebep sunardı ancak verecek tek bir cevabın bile yok. Veremezsin çünkü. Üstteki mesajını da silmişsin 😄fanatiğim, Apple düz model IPhone'larını çok beğeniyorum diyebilirsin çekinme.

Cidden garip bir dusunce yapiniz var forumda bu kadar mesajiniz var ama mesajlari yetkililerin sildiğini bilmiyorsunuz ve gulucuk atiyorsunuz :).
Ekran yenileme hizinin S25'e gore kotu oldugunu acikladigim ve detayli bir karsilastirma videosu attigim halde garip yorumlar atmaya devam ediyorsunuz ama sizin gibilere alistim artik dun Samsung fan boyu ilan edildim bugün Apple ilan ediliyorum bakalim yarin ne olacak :).
Sizinle tartismaya girmeme sebebim aciklasam da anlamayacak olmaniz bu forumda S25 Ultra da onerdim S24 Ultra da 16pm de duz 16 da ama iste sizin gibiler cikip fan boy diyebiliyor alistik artik ne yapalim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı