S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

Yaptım ama "Sim kartınızda hiçbir kişi yok" diyor. Benim rehber silinmiş olmalı o zaman. Tekrar kaydederim artık ama bu sefer yedeklerim.
 
Hocam size iki tane sorum olacaktı.

1.) Klavye ile yazarken tuşlara basarken çıkan titreşimi nasıl kapatırız ?
2.) Stock ROM'da ki gibi klavye ile yazınca üstte sözcük tahminleri oluyordu. Bunda da var mı o ? Varsa da nasıl açılıyor ?

Birde Stock ROM Rehberini ne zaman hazırlayacaksınız ? ( Gerçi CyanogenMod'dan çok memnunum) ama yine de Stock ROM'a dönmeyi de öğrendim mi çok güzel olacak.

Hocam size geldiğimden beri baya sorular sordum sizi meşgul ediyorum kusuruma bakmayın. Bana en baştan beridir çok yardımcı oldunuz, soru sorduğumda hemen cevapladınız. Çok teşekkür ederim.
 

Tabiiki cevaplayacağım hocam, işim bu. Ayarlardan dil ve girişe girin, Android klavyeyi göreceksiniz, yanındaki ayarlar işaretine basın, gelem yerde en aşağı inip gelişmiş ayarlara girin. Kişi adlarını öner yazısının yanındaki tiki kaldırın. Yine en aşağı inin, orda titreşimi göreceksiniz. Ordan kapatabilirsiniz. Stock ROM rehberi en kısa zamanda gelecek.
 
Usta Benim Şarj Fazla Gitmiyo Ve Oyun Oynayınca Telefon Gereğinden Fazla Isınıyor. Isınması Sorun Değil Ama Şu Şarj İle İlgili Bişey Yapamazmıyız. Forumda Bir Arkadaş 3 ders vakti gta sa oynadığını ve sadece %3 şarjı gitiğini söledi . CM mod kulanıyor o da. Bana bi yardım etsen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bu rehberimdeki numaraları nasıl Sim Kart'a kopyalarım ve nasıl rehberi yedeklerim ? (Her ROM attığımda silinmemesi için vs.)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…