S5 mi G3 mü?

Hangi telefon?

• S5

Oy: 3 12,5%
  • G3

Oy: 14 58,3%
  • Diğer

Oy: 7 29,2%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Gerçekleri söylüyorum dostum sen kabullenmiyorsun :) Yok şarjı uzun gidiyor yok ısınmıyor bırak bunları :cool:
Oo iki samsungcu birleşti yeniden. Sen LG G3'ü al oyunları aç dediklerinin aynısını göster bana senin dediklerine inanayım. LG G3 kusursuz değil zaten ama siz 1 saatlik deneyiminizle ki ben 1 saat kullandığınıza da inanmıyorum belki de ben telefonu elinize almamışsınızdır dediğim gibi 1 saat kullandım dediniz ve 1 saat kullandığınızı söyleyerek ve telefonun içini dışını bilir gibi anlattığınız için kendinizi rezil ettiniz. Şurda diğer samsungcu arkadaşınızla beni sıkıştırabilirsiniz ama sizin bu forumda note 3'ü nasıl övdüğünüzü herkes biliyor. ;) Şurda note 3 alıp kendinizi mobilden anlıyor sanıyorsunuz ya ona gülüyorum. Geçen günde LG G3 sıkıntılı bir telefonmu konusunda kendinizi rezil ettiniz. Şimdide note 3'ü fazla övdüğünüz için hafiften LG G2'yi övmeye başladınız böyle devam. ;) 11 Kişi LG G3 dediği halde siz ve diğer samsungcu arkadaşınızla birlikte s5 2 oy almış büyük başarı. Yok o telefonu kullandım yok bu telefonu kullandım bu telefon elime geçti inceleme imkanı buldum falan bırakın bu işleri. Bu S5 G3'ün rakibi olamaz lafını da senin gibiler için yazdım. Siz öyle elinize dahi almadığınız(1 saat kullandım diye de telefona iftira attığınız) telefonu direk eliyorsanız bende elerim sıkıntı değil.

Neyse siz ikinize laf anlatmak yerine dinlenmeyi tercih ederim. Nasıl olsa geçen gün ki konuda olduğu gibi ne kadar anlatsak yine bir şey buluyorsunuz ve uzatıyorsunuz. Ben artık her konuda sizin note 3'ü tavsiye etmenize ses çıkarmıyorum. Siz de benim görüşüme ses çıkarmayıverin. ;)

Son düzenleme:
Sen sallamaya devam et, hem samsung'un note serisinden başka telefonu alınmaz diyorsun hem de mobilden anlamıyor diyorsun. Eğer sen mobilden anlasaydın lg g3'ü en iyi telefon olarak görmezdin. Senin beğenmediğin firma dünyanın en çok satan markası.
Kullanmadığınız telefonu yerin dibine sokan sizsiniz. Bir bak bakayım ben LG G3 dünyanın en iyi telefonudur demişmiyim ona göre bir şeyler yazda bari bir şeyler anlamış gibi görün. Paso Samsung fanboyluğu yapıyorsunuz bunu herkes biliyor kendiniz kabullenmesenizde böyle. LG G3 ile ilgili olan konularda ben gayet güzel memnunum size de öneririm diyorum. Bak dikkat et bir önceki yorumunda Note 3 kusursuz demişsin. Ben G3 kusursuz demedim sorunlar var ama yavaş yavaş düzeliyor dedim. Ben buraya adam gibi yorumumu yazmışım sen olaydan tartışma çıkarmaya çalışıp beni ateşlendirmişsin. Ben LG G3 kullanmadan önce S4 ve S5 Mini gibi S serisi telefonlar kullandım. Kuzenimde Note 4 var ve onun için samsungdan sadece note serisi alınır diyorum. Ama direk bir telefonu elememin sebebi burada insanların rahat rahat konuşabilmesi örneğin Furkan Yenen adlı note 3 aşığı arkadaşın g3'ü yerin dibine soktuğu gibi. Bende kendim yazdım buraya. Siz ikiniz bana saldırmaya çalışıyorsunuz ban yemem için falan sanırım mesela ben bu konuda o arkadaşın yorumuna bir şey demedim çünkü size laf anlatmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Samsung aşığı olunca böyle oluyor hal. Şimdi bu yorumu okuyup bana laf yetiştirme peşindesinizdir belki. Kolay gelsin size. Ha bu arada dünyanın en değerli markası ve en çok satan markası Apple'dir. Bunu da öğrenmiş ol. En azından telefon olarak çünkü konumuz akıllı telefonlar. ;)

G2'yi zaten ben baştan beri övüyorum. Gayet güzel telefon. LG G3 ile firma resmen gerilemiş durumda. G3'ü yerin dibine sokmuyorum arkadaşım. Sadece ne sorunu varsa gayet açık bir şekilde söylüyorum. G2, G3'ten daha performanslı telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
G2 yi zaten ben baştan beri övüyorum. Gayet güzel telefon. LG G3 ile firma resmen gerilemiş durumda. G3 ü yerin dibine sokmuyorum arkadaşım. Sadece ne sorunu varsa gayet açık bir şekilde söylüyorum. G2, G3 ten daha performanslı telefon.
Tabi tabi eminim öyledir. 1 saat kullandım demeyle sorunlarını tespit etmişsindir. :D Firma g3 yüzünden geriledi onun için G3, G2'yi satış olarak daha ilk çıktığında ikiye katladı. Medyaya göz atsan iyi olur. ;) Neyse bakalım hadi size iyi geceler bol samsunglar.

Ben lg g3 kötü telefon dedim mi? Android cephesinde en çok satan samsung sen bunu önce öğren. Her cümlenin sonuna da saçma sapan yüz ifadeleri bırakıp birşey ima etmeye çalışma. Daha çocuk yaştasın bu yüz ifadelerini ikide bir kullanma. Çocukluğuna veriyorum bu üslup şeklini birşey demiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G3 sorunlu telefon olduğunu bir türlü kabul etmedin zaten :sustum: Daha bügün " G3 Modern Combat 5 'te kasıyor" adlı konu açıldı. G2 nin yüksek ayarda sorunsuz o oyunu açtığını belirteyim. Belliki cihaz soba gibi ısınmış kasıyor. Arkadaş çoğu oyunları yüklemişti bende hepsine baktım inceledim. 1 saat içinde emin ol neyin nolduğu anlaşılıyor :) Telefonda öyle ahım şahım bir özellikte yokki keşfedilecek. O yüzden 1 saat gayet yeterli bir süre.

Ben lg g3 kötü telefon dedim mi? Android cephesinde en çok satan samsung sen bunu önce öğren. Her cümlenin sonuna da saçma sapan yüz ifadeleri bırakıp birşey ima etmeye çalışma.
Senin ve arkadaşının g3 hakkında neler dedikleri belli. Ki en çok satan android değil konu. Konuda android diye bir genelleme yapılmamış.Bu iki telefon disinda dileyen iphone de önerebilir. Ki babamda günde 1500 tane telefon çıkarıp eskilerinin degerini dudüşürse babam da çok satar.Benim yorumumdan kavga çıkardın tebrikler. Ha ayrıca herkes forumda mevcut olan smileyleri kullanabilme hakkina sahip. Sen de kullan sana bir şey diyor muyum?

G3 sorunlu telefon olduğunu bir türlü kabul etmedin zaten :sustum: Daha bügün " G3 Modern Combat 5 'te kasıyor" adlı konu açıldı. G2 nin yüksek ayarda sorunsuz o oyunu açtığını belirteyim. Belliki cihaz soba gibi ısınmış kasıyor. Arkadaş çoğu oyunları yüklemişti bende hepsine baktım inceledim. 1 saat içinde emin ol neyin nolduğu anlaşılıyor :) Telefonda öyle ahım şahım bir özellikte yokki keşfedilecek. O yüzden 1 saat gayet yeterli bir süre.
Bende kasmiyor. Technopat incelemesinde de kasmiyor. Tabi g3'e sorunlu demek için eline mikroskop alıp baktiysan bilemem. O donanıma sahip hiç bir telefonda kolay kolay kasmaz. Isinir ama kasmaz kimseyi rahatsız edecek kadar. Herkes her model de sıkıntı yaşıyor note 3'de oyun kasiyor diye 1000 tane konu atarım hemen. Ama kasmiyor. Ben senin g3'ü eline alıp inceledigine oyun oynadigina nasil inanayim? Belkide salliyorsun. Bütün telefonları inceleyen technopat 2 gb ramli modeliyle bile oyun performansi gayet başarılı diyor. Sen ona rağmen olmayan kasmalari yaziyorsun buraya.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı