S5 mi G3 mü?

Hangi telefon?

• S5

Oy: 3 12,5%
  • G3

Oy: 14 58,3%
  • Diğer

Oy: 7 29,2%

• Oy verenlerin toplamı
    24
1.12 saniyedeki takılmayı görmüssündür. Ayrıca video 3 dakika çekilmiş. Isınmadan daha fazla çekememişler demek :D
Valla ben kasma görmüyorum ha 1 saniye kastı dersen mümkündür her telefonda olabilir ama ben yıllardır telefon inceleyen adamların basarili demesine göre konuşurum ne olduğu belli olmayqn birisinin taraflı yorumlarına göre değil.

Sen note 3'ü ovmeye devam et. Bende salak gibi note serisi alınır yazdım. note serisini senin gibiler kullanıyorsa uzak tutulmalı. ;)

LG G3 Modern Combat Kasma | Technopat Sosyal
Daha bugün yeni açıldı bu konu. Yahu her telefonda olabilir diyorsun bende neden su gibi akıyor onu anlat ? S Advance sende haklısın. Kime anlatıp kendimi yoruyorum ki ben :( Hadi iyi geceler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modern Combat 5 teki patlama efektlerinde cihazın nasıl deli gibi kastığını görmüssündür. 6.48. dakikayı açabilirsin. 5 dakika oynadıktan sonra cihaz kendini adeta bırakıyor :) Zaten Modern Combat 5 testini hemen erken bitirmiş. Sonlara bak hemen teklemeye başladı cihaz. Dur onada yardımcı olayım 6.50 dakika ve sonrası :) Eğer hala nerde kasıyor diyorsan atlarım :LOL:

Son düzenleme:
Bana karşı öyle imalı laflar kullanma başlarım senin saçma sapan yorumlarına. Ben profilime resmimi koymadım diye ben küçük mü oluyorum? Ben sana çocuk yaşta diyorsam ben senden büyüyüğüm demektir. Bir daha da kendini çok bilmiş zannederek bana karşı saygısız kelimeler yazma. Üslubu mu bozmak zorunda bırakma beni.

Ooo samsung yöneticisi savunmaya başladı. Peki ben sana mi soracağım konuya yazacağım yorumu? Bir kuralsizlik varsa yetkili gelir söyler gerekeni. Sana ne oluyor?
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun? Senin gibilerin anlamaz çocuk aklı ne olacak.

Arkadaşlar iki telefon arasında kalırsanız G3 almanızı öneririm, oyun değilisi birisiyseniz yanınızda kibrik kutusu kadarlık bir batarya taşırsınız, zor değil.

Bana karşı öyle imalı laflar kullanma başlarım senin saçma sapan yorumlarına. Ben profilime resmimi koymadım diye ben küçük mü oluyorum? Ben sana çocuk yaşta diyorsam ben senden büyüyüğüm demektir. Bir daha da kendini çok bilmiş zannederek bana karşı saygısız kelimeler yazma. Üslubu mu bozmak zorunda bırakma beni.

Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun? Senin gibilerin anlamaz çocuk aklı ne olacak.
Valla burda kavga çıkaran ben değilim. Ben buraya adam gibi mesajımı yazmışım ha sen kavga çıkarmak istiyorsan o başka. Ben burada istediğim yüz ifadesini kullanırım. Yasak değil bir şey değil. Bana profilimi fotografim ve yaşımla düzgün dolgurdugum icin çocuk diyen sensin. Akıl yaşta değil bastadır. Sinirlenip küfür edebilirsin üslubunu bozabilirsin o zaman da kendi terbiyeni belli edersin. Giremeyeceğin tartışmaları üslubunu bozarak bitiriyorsan sana ne diyebilirim ki. :D

Beyler öncelikle sakin olun. Ayrıca hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim. Bütün yorumları değerlendirip en kısa zamanda telefonu alacağım.

Beyler öncelikle sakin olun. Ayrıca hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim. Bütün yorumları değerlendirip en kısa zamanda telefonu alacağım.
Kusura bakma kardeşim konunu kirlettiğimiz için. Burada samsung'u her şeyden üstün tutan insanlar var tabii ki. Hangi foruma gitsen yine de G3 üstün der ki burdaki ankette de büyük bir üstünlük var. Tabii ki ilk mesajımda S5'e sert çıkıştım ama fena değil. Yine de Samsung alacaksan illa ki S serisi alma. G3'ün ekranına zaten hayran kalacaksın alınca. Ama telefonların bulunduğu bir mağazaya git ikisini de eline al ve kullan zevk meselesi birazda.

Kusura bakma kardeşim konunu kirlettiğimiz için. Burada samsung'u her şeyden üstün tutan insanlar var tabii ki. Hangi foruma gitsen yine de G3 üstün der ki burdaki ankette de büyük bir üstünlük var. Tabii ki ilk mesajımda S5'e sert çıkıştım ama fena değil. Yine de Samsung alacaksan illa ki S serisi alma. G3'ün ekranına zaten hayran kalacaksın alınca. Ama telefonların bulunduğu bir mağazaya git ikisini de eline al ve kullan zevk meselesi birazda.

Kusur ne demek. Ben sadece bir telefondan dolayı kavga etmemeniz için dedim yoksa konu kirlenmiş falan umrumda değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı