S6 vs G4 veya iPhone 6?

S6, G4, İphone 6 arasından hangisi seçilmeli?

• S6

Oy: 8 32,0%
  • LG G4

Oy: 6 24,0%
  • İphone 6

Oy: 11 44,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25
Bu kadar güncelleme takıntılığını da anlamış değilim, güncelleme gelmezse sanki telefon kullanılmıyor gibi bir algı söz konusu.
Parasını hakedecek güncel telefon almak kötü bir şey mi? Güncelleme önemsiz mi? Ne kadar saçma.

S6'da güncel. Güncellik kötü değil yalnız telefon güncelleme aldığında çok aşırı değişen bir şey olmuyor. Güncelleme takıntın varsa Android tarafında Google Nexus cihazlarını kullanacan. Ayrıca Android markaların güncelleme desteği 2 yıl ile sınırlı.

S6'da güncel. Güncellik kötü değil yalnız telefon güncelleme aldığında çok aşırı değişen bir şey olmuyor. Güncelleme takıntın varsa Android tarafında Google Nexus cihazlarını kullanacan. Ayrıca Android markaların güncelleme desteği 2 yıl ile sınırlı.
Tamam güncel o yönde sıkıntı yok. Ama Samsung Türkiye Romlu cihazlara güncelleme geç geliyor ya da çıkarmıyor.

Şu an büyük ihtimalle S6 yada İphone 6 almayı düşünüyorum. Ama hala karar veremedim. Biraz bekletip bi indirim yakalamayı düşünüyorum.

S4'de eski Touchwiz olmasına rağmen yine de iyi telefondu. Isınmasının nedeni ise işlemcisinin üretim teknolojisi olarak eski olduğu için ve de 8 çekirdekten oluştuğu için, ısınıyordu. S4 zamanındaki arayüz ile S6 arayüzü arasında dağlar kadar fark var. S6'da ısınma sorunu da yok. Isıyı biraz fazla hissettiriyor S6 cam olmasından dolayı ama ısınma ayrı şey.

Şu an büyük ihtimalle S6 yada İphone 6 almayı düşünüyorum. Ama hala karar veremedim. Biraz bekletip bi indirim yakalamayı düşünüyorum.

İphone 6 yurtdışında 550$. Burada en ucuzu 2500tl. Fiyatı çok abartılı. Fakat bir sene sonra ikinci eli S6'nın 1000tl olacak iphone 6nın 1500-2000tl. Alırken bunu göz önünde bulundur. Bu arada tavsiyem Note5 alabilirsin. Büyüklüğüne alıştığında diğer telefonlar küçük görünecek sana kendi telefonun normal gelecek. Ayrıca Z5 compactıda listene ekle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00