S7 Edge Fiyatı Düşer Mi?

M.Burak Arslan

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy S7 Edge amayı düşünüyorum. Hepsiburda.com'dan çok oyun oynayan ve sosyal medyada aktif biriyim en uygun bu telefon gibi geliyor ve sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum. Bu ayın sonunda S8 çıkıcak ve S7 Edge'de fiyat konusunda bir düşüş olur mu hepsi burada da 2739 TL. Bu fiyat daha düşer mi sizce ? Başka telefon öneriniz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona çok para verme taraftarı değilim. Bende senin gibi çok oyun oynuyorum ve sosyal medyada aktifim 2740 tl gibi bir fiyata S7 edge almaktansa fiyat performans ürünlerine bakmanı öneririm örnek olarak Xiaomi Mi5,Samsung Galaxy C serisi.

Samsung Galaxy C7 incelemem: Samsung Galaxy C7 incelemesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın S7 almayın şarjı hiç iyi değil ben sattım sizin gibi S7 Edge fiyatlarının düşmesini bekledim ama nafile, gittim Almanya'dan 550 Euro ya S7 Edge aldım şu an yolda babam da yani getiriyor.

Telefona çok para verme taraftarı değilim. Bende senin gibi çok oyun oynuyorum ve sosyal medyada aktifim 2740 tl gibi bir fiyata S7 edge almaktansa fiyat performans ürünlerine bakmanı öneririm örnek olarak Xiaomi Mi5,Samsung Galaxy C serisi.

Samsung Galaxy C7 incelemem: Samsung Galaxy C7 incelemesi
Para konusunda sorun yok sadece fiyatta tekrar bi düşüş olurmu diye sordum bu cihaz daha hoşuma gitti saten beni 3 yıl götürsün kafi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı