Alptaskiran
Hectopat
Daha fazla
S7 Edge mi ? Iphone 7 Plus 128 GB JetBlack mi ? Uzun bekleyeşimin sonucunda 1 ay içersinde telefon alıcağım
LG G3 kullanıyorum ve youtube işi yapmaktayım. Acilen amiral gemisi bir cihaza ihityacım var yani
S8 bekleyecektim fakat söylentilere göre cihaz 4000 TL den çıkacakmış Edge modelini bilmiyorum ben ise şuan rahat bir şekilde Iphone 7 Plus 128 GB JetBlack modelini alabiliyorum. S7 Edge'e takıntım ise daha önce hiç IOS kullanmadım ve hep ön yargım vardı:
Lütfen seçim yaparken bu niteliklere göre seçim yapmayın:
Seçim yaparken ilgilendiğim maddeler:
Farklı telefon olarakta eğer bu seçimi Nisan 2016 da yapsaydım direk LG G5 alırdım. HTC 10'u önermeyin öneren çok ama alan yok
Xiaomi vb. çinli markalar ise tercih etmeyeceğim...
Önceden benzer bir konu açtım fakat seçimler değişti....
Lütfen seçim yaparken bu niteliklere göre seçim yapmayın:
- -Performans veya uygulama açılış hızlarını önemsemiyorum söz konusu cihazlar denk değil işletim sistemleri farklı ve bir cihat 750p diğeri 1440p zaten s7 edge'in çözünürlüğü düşünce performans konusunda fark atacağını düşnüyorum...
- -IOS daha güvenli vs. umrumda değil. Güvenlik benim telefon seçim konusunda ilgilenmediğim bir madde.
- -Parmak izi veya çifte kamera kullanmayacağım ve işime yaramayacak şeyler...
- -Telefonu suya sokmayı sevmiyorum fakat önceden kullandığım Xperia su kaynaklı arızayı hemen çözerken Apple su kaynaklı sıkıntıları umursamamkta ne kadar önemli olmasa da garanti bakımından önemli...
- -Servis'e fazla telefon götürmem gözüm gibide bakarım fakat bu iphone 7 'nin çizilmeyeceği anlamına gelmez...
- - İncelik vs. Tasarımsal detaylar çokta önemli değil önemli olan kullanım rahatlığı...
- -Güncellem konusu önemli değil max. 3 defa güncelleme alsa büyük yeterli fakatduyduğuma göre apple güncelmeden sonra kasmaya başlıyormuş.
Seçim yaparken ilgilendiğim maddeler:
- -Kamera ve Diyafram benim için önemli ve bu konuda açık ara S7 önde. iPhone 7'nin kamerasını beğenmedim. S7'deki sahte renk olayı beni rahatsız etmedi...
- Pil performansı, hızlı şarz ve görüntü kalitesi.
- Oyun açılış hızı değilde oyundaki performans. (Vulkan API ile çalışan Samsung bu konuda önde olduğunu düşünmekteyim sizin düşünceniz neler...)
- Azda olsa sanal gerçeklik merakı
- WIFI çekimi ve Bluetooth (Malum Apple :/ )
- Özgürlük
En önemli madde cidden üstekileri boşverin S7 Edge sürünsün sırf daha özgür olduğundan seçerim ama ne kadar özgür olsam da geneldearkaplan ve zil seslerim stoktur.
Farklı telefon olarakta eğer bu seçimi Nisan 2016 da yapsaydım direk LG G5 alırdım. HTC 10'u önermeyin öneren çok ama alan yok
Önceden benzer bir konu açtım fakat seçimler değişti....
Son düzenleyen: Moderatör: