S7 Edge vs S8

Gabriella_35

Kilopat
Katılım
14 Mart 2016
Mesajlar
446
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
nowhere
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Technopat'ta bu konu hakkında açılan bütün konulara baktım. O konuda şüpheniz olmasın. Ben de daha güncel bir konu açayım dedim. Ağustos'un 15'inde telefon almaya gideceğim. Hangisini alacağımı bilemedim. Bir de kılıf alacağım. Onu da göstereyim. Urban Armor Gear Uag Samsung Galaxy S8 & S9 Kılıf - n11.com
Yardımcı olursanız sevinirim.
 
S7 edge eski bir cihaz. S8'e öyle bir şey diyemeyeceğim çünkü S9 ile arasındaki fark kamera ve işlemci. S8 daha mantıklı. Ayrıca seçtiğin kılıf gayet iyi.
 
Ben ekran boyutu için S7 Edge aldım, gayette memnun kaldım. Tercih meselesi. Örneğin benim tercihim Plus versiyonlar olurdu. Zira küçük ekranda film izlemeyi sevmiyorum.
 
Ben olsam S8'i seçerdim çünkü daha yeni çıkan bir model s7 edge'ye göre bu yüzden de Samsung tarafından çok destek alıyor S7 edge yerine Note Fan Edition'ı tercih edenleri gördüm fakat hiç kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
 
Hepinize teker teker çook teşekkür ediyorum dostlarım. Fakat piyasa ve ülkenin durumu malum. Bütçem el vermediği için S7 Edge almak durumundayım. Ha eğer olur da kampanyalar olursa S8 alabilirim. Bir arkadaşım da S7 Edge'sini verip S8 almıştı üzerine 500 TL gibi bir mebla koyarak. Aklımda bir soru kaldı. Maruzatı yoksa sormak istiyorum. Vatan ile Teknosa arasında 200 TL gibi bir fark var. Şaşırdım biraz. Normal mi sizce? Nereden almalıyım?
Teknosa: Samsung Galaxy S7 Edge G935F Akıllı Telefon (Altın) | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
Vatan: SAMSUNG GALAXY S7 EDGE (Samsung Türkiye Garantili) - VATAN
Şimdiden teşekkürler. :)
S7 edge yerine Note Fan Edition'ı tercih edenleri gördüm
Ustam bildiğiniz gibi Fan Edition Note 7'deki kronik batarya sorununun ardından çıkardıkları telefon. Sadece batarya değiştirildi diye biliyorum telefona. Fakat o telefon ithalatçı garantili geliyor diye biliyorum ben. E ithalatçı garantiliye de ne kadar güven olur bilmiyorum. :) Bu arada dostlar S7 Edge'de bir ara pembe çizgi problemi vardı. O ne durumda şu an?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı