Saçımı 2'ye vurduğuma pişmanım

Bende karantina'dayken 3'e vurmuştum evden çıkmıyoruz zaten çok kafana takma.Hem 3'e vurmak mantıklı olmuş çünkü saçları kısaltınca yeni çıkan saçlar daha güzel çıkıyuor.
 
Benim saçım da sürekli kabarıyordu, "Seninle mi uğraşacağım ya!" dedim ve bizzat kendim vurdum sıfıra :D Sonra baktım güzel oldu, etrafımdakiler de beğendi :D hala daha öyle kesiyorum :D Üniversiteye yine eski uzun saçlı halimle başlayayım dedim fakat aklıma da şöyle fikir geldi; sizinki gibi beni uzun saçlı göreceklerine önceden kısa saçlı görsünler, sonra saçım uzamaya başlasın :) Bilmiyorum ama biraz kaşlarımı alıp saçımı sıfıra vurduğum zaman gerçekten efsane oluyormuşum :) Kimseyi de takmadım, biraz dalga geçenler oldu ama sonra onlar da kestiler saçlarını :)
 
Hayatınızın sonu değil sonuçta bazen saç kısalığı veya 3 numara olması da iyidir.(her zaman olmasa da yılda 2-3 kere vurdururum.)
 
Bandanan varmış zaten ama her yerde satılıyor zaten elindekini sevmiyorsan tuhafiyelerde, takı dükkanlarında, defacto vb. mağazalarda hatta bazen BİM ve A101 de satılıyor.
Hocam ailem almaz ki yenisini, elimde var:
20210615_111153.jpg

Kadının mı sizce?
 
Bence asıl pişman olduğunuz nokta saçınızın kısa olması değil, saçınız kısa olduğu için etrafınızdaki insanların sizi daha az ciddiye alması. Böyle bir şey malesef var. Ama zamanla kırılacak bu da.
 

Geri
Yukarı