Saçımı mahvettim

Evet haklısınız ama her şey öyle kolay olmuyor. Daha bu saçımla sokağa bile çıkmaya utanırken okulda insanların arasına gitmeği düşünmek bile insanı çıldırtıyor. Bir de sınavlarımız kelebek sistemi ile yapılıyor yani tek sınıfta otursam bile yine daha çok insan saçımı görecek. Yani cidden çok sıkıntı bir olay. Sizce sweatshirt kapüşonu ile gezsem garip gibi gözükür müyüm?
Kendinizi kabullenin. Aynaya bakın ve kendinizi övün, bu eziklik veya ego herhangi bir şey değil bu kendine değer vermektir. Saçından utanma insanların gözü şaşı, konuşma zorluğu var, kulağı iyi duymuyor bunlar kalıcı ama saç 2 haftaya uzar, kafana takarsan o olay olmadığı kadar büyür.

Yok hocam ondan değil sınıfta saçımı kısaltığım az çok belli olacak işte sınıftakilerde zaten ilgi meraklısı diyebilir yani saçını göstermiyor ki birisi "boş ver güzel olmuş" demesi için kapatmış gibi bir algı olabilir ondan korkuyorum.

Hocam ama öyle böyle değil zaten kafam biraz büyük uzun saçla onu dengeliyordum ama saçım biraz dengesiz büyüdü ve saç uzatanlarda bilir saç uzatırken ara sıra berbere gidip uçtaki kırık saçları aldırılır işte bende abime öyle dedim ama resme saçımın hepsini aldı yani saçımı elimle tutup alnıma götürdüğünde anlımın yarısına gelmiyor önceden burnuma kadar geliyordu. Yani bırak okula gitmeyi sokağa çıkmaya utanıyom.
Yahu umursama önemli olan senin zevkin onlar sana karışamaz. Hocam dediğim gibi çok manyak insanlar gördüm dışarıda onların yanında sen en normalisin. Çoğu kişi zaten senin saçından yapıyor. Onlar niye utanmıyor, çekinmiyor ?

Kendinizi kabullenin. Aynaya bakın ve kendinizi övün, bu eziklik veya ego herhangi bir şey değil bu kendine değer vermektir. Saçından utanma insanların gözü şaşı, konuşma zorluğu var, kulağı iyi duymuyor bunlar kalıcı ama saç 2 haftaya uzar, kafana takarsan o olay olmadığı kadar büyür.

Yahu umursama önemli olan senin zevkin onlar sana karışamaz. Hocam dediğim gibi çok manyak insanlar gördüm dışarıda onların yanında sen en normalisin. Çoğu kişi zaten senin saçından yapıyor. Onlar niye utanmıyor, çekinmiyor?

Hocam haklısınız ama yine de düsündürmüyor değil ya zaten yazılardan sonra 1 hafta tatil var acaba hocalarla konuşsam ara tatilden sonra beni yazılı yaparlarmi acaba yaparlarsa bu hafta okula gitmem.

Hocam haklısınız ama yine de düsündürmüyor değil ya zaten yazılardan sonra 1 hafta tatil var acaba hocalarla konuşsam ara tatilden sonra beni yazılı yaparlarmi acaba yaparlarsa bu hafta okula gitmem.
Yaparlar ama baya gecikirsin bazı hocaların sınav kağıdını vermeme ihtimali bile var.

Ben de normalde uzun dağınık takılıyordum 2 hafta önce gittim baya kısalttırdım alnıma bile gelmiyordu kafamın üstünde duruyordu; bayağı da kötü durdu ama çok takmadım şu an biraz uzadı ve düzeldi 2 haftaya kadar daha da uzar gider yanları kestiririm yine eskisi gibi olur yani çok da takılacak mevzular değil. Sağlığına bir şey olmasın; saçın uzar sonuçta ama sağlığına gelen bir zararı yıllar boyu atlatamayabilirsin. Kaşın gözün burnun hala yerinde; onlara bir şey olmasın.

Son düzenleme:
Selamlar, benim normalde uzun (kendime göre uzun) saçlarım vardı, yani gözüme hatta burnuma gelene kadar. Ama berber fiyatları çok arttığından eski bir berber olan abim beni tıraş etmeye karar verdik. Ne kadar az kesmesini söylememe rağmen, resmen bütün saçımı kesti. Normalde burnuma gelen saçım şu an alnımın yarısına bile gelmiyor. Zaten insanlarla zor konuşan biriyim; yani çok konuşkan biri değilim, bir de üstüne bu iğrenç saç modeli yapılınca sokağa bile çıkmak istemiyorum. Fakat bu hafta yazılı haftası, yani okula gitmem gerek ve cidden bu saçla sınıfa girdiğimi hayal ettiğim zaman bile kendimi parçalayasım geliyor. Sizce okulda sweatshirt'in şapkası ile gezsem bir şey derler mi, ya da bu saçımı gizlemenin başka bir yolu var mıdır?
Sweatshirt şapkası ile gezmeni asla ve asla tavsiye etmem, badboyluktan ziyade bana göre insanı ezik gibi gösterir.
Bence uzun saçlı halin varken nasıl yaşıyorsan, öyle yaşamaya devam et.
Eğer okulda veya başka bir yerde dalga geçmeye çalışan olursa. Ben saçımı beğeniyorum, sizin de fikrinizin benim için önemi yok tarzında bir cevap verebilirsin. Saçın elbet uzayacak, belki de böylesi senin için daha hayırlı oldu, saçın o kadar uzun süre uzun kalmaktan, yıpranmış olabilir ve uzun saçın bakımı zordur.

Bende normalde uzun dağınık takılıyordum 2 hafta önce gittim bayağı kısalttırdım alnıma bile gelmiyordu kafamın üstünde duruyordu; bayağı da kötü durdu ama çok takmadım şu an biraz uzadı ve düzeldi 2 haftaya kadar daha da uzar gider yanları kestiririm yine eskisi gibi olur yani çok da takılacak mevzular değil. Sağlığına bir şey olmasın; saçın uzar sonuçta ama sağlığına gelen bir zararı yıllar boyu atlatamayabilirsin. Kaşın gözün burnun hala yerinde; onlara bir şey olmasın.

Evet hocamda yine de insan tanık insanların yanına gittiğinde utanıyor en büyük sorun ya hoca derste kapüşonumu çıkarmamı isterse bazı hocalar öyle dersteyken ne bere, ya da kapüşon olmasını istemiyor bu cidden sorun yani :/

Doğru hocam bazı hocalar baya kıl, neyse yapacak birşey yok zorla gideceğim galiba :(
Hocam ben gittim sadece kötü niyetli 2-3 arkadaşım dalga geçti diğer arkadaşlarım bir tek kelime bile etmediler yani zaten sizi seven kişiler kafanızdaki saça göre size muamele çekmez. Belki biraz gülerler ama iyi niyetli gülmekten bahsediyorum; onlar da teselli ederler seni uzar boş ver falan diye. Zaten saçından dolayı sana tavrı değişen insana da sen yüz verme.

Sweatshirt şapkası ile gezmeni asla ve asla tavsiye etmem, badboyluktan ziyade bana göre insanı ezik gibi gösterir.
Bence uzun saçlı halin varken nasıl yaşıyorsan, öyle yaşamaya devam et.
Eğer okulda veya başka bir yerde dalga geçmeye çalışan olursa. Ben saçımı beğeniyorum, sizin de fikrinizin benim için önemi yok tarzında bir cevap verebilirsin. Saçın elbet uzayacak, belki de böylesi senin için daha hayırlı oldu, saçın o kadar uzun süre uzun kalmaktan, yıpranmış olabilir ve uzun saçın bakımı zordur.

Evet doğru hocam ama cidden normalde uzun saçlı halimden 15 16 kat daha çirkin gösteriyor zaten çok da yakışıklı biri değilimdir ama normal halimden cidden bu kadar çirkin gösteriyor insan okula gişesi bile gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı